Valaki beszélgetne velem?
Figyelt kérdés
19/l2021. febr. 9. 18:05
21/33 anonim válasza:
Hát, ha eltűnt azért nem ő az akit piszkálnék, mert egy két szuper válasz után amit itt kapott lehet én is eltűntem volna.
2021. febr. 9. 23:31
22/33 anonim válasza:
#21: Az ilyesmi benne van a pakliban. Ennyi erővel akkor mindenki bezárkózhat egy atombunkerbe, totálisan elszigetelve magát a külvilágtól, mert mindig lesz valami, ami birizgálja a komfortzónáját.
2021. febr. 10. 09:08
23/33 anonim válasza:
Ez eddig rendben is van, hogy mindenen nem lehet ki akadni. Viszont nem is kötelessége senkinek elviselni. Nem is biztos, hogy ki akadt. Akik eltűnnnek egyszerűen lehet csak elkönyvelik, hogy itt mindenki hülye és nem érdekli tovább. Bár nem épp jó pár nem normális miatt mindenkire ezt gondolni, de valahol mégis meg tudom érteni.
2021. febr. 10. 09:39
24/33 anonim válasza:
Én ezért írtam (#5), hogy ez az oldal felejtős. A bemutatkozáson kívül sosem jutottam tovább, a többi esetben pedig eltűnt a kérdező. A kérdést kiírók és a válaszolók is trollkodnak javarészt, avagy csak szórakoznak, semmi komoly szándéka nincs egyik félnek sem itt a GYK-n (komoly alatt csak annyit értek, hogy legalább tartja magát a kiírásához és tényleg ismerkedni próbál).
2021. febr. 10. 12:42
25/33 anonim válasza:
Ez az oldal nem ismerkedésre van kitalálva.
2021. febr. 10. 12:50
26/33 anonim válasza:
Lehetetlennek egyáltalán nem tartom. Nekem sikerült már nem is egyszer normális emberrel beszélni. Már az ismerkedés kategória előtt is. Inkább csak az a baj, hogy rengeteg eszementen kell átverekednie magát az embernek egy normális beszélgetésért.
2021. febr. 10. 13:26
27/33 anonim válasza:
#24, 26: Az a baj, hogy még a normálisak is eltűnnek egy idő után, vagy legtöbbször hárítanak, ha komolyan meg szeretnéd ismerni őket.
2021. febr. 10. 14:04
28/33 anonim válasza:
#27 Akkor az állításom helytálló úgy hiszem, trollok/nem komolyak.
2021. febr. 10. 14:52
29/33 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek, én is csak egy barátságot tudtam kötni itt.
2021. febr. 10. 15:09
30/33 anonim válasza:
Teljesen igazatok van, de a kérdező semmibe se fogja venni a véleményeteket.
2021. febr. 10. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!