Valakinek van kedve könyvet írni?
Figyelt kérdés
Szóval nem kiadni,csak egy kisebb sztorit írni
Szoktam írni ilyen történeteket
És arra gondoltam akit még érdekel a dolog besegíthetne egy egész könyvet írni
Mit szóltok hozzá?
2021. febr. 8. 19:42
1/5 anonim válasza:
Hát, én írtam már pár novellát/regényt. Ez attól függ, hogy milyen témában szeretnél írni és hogy mennyire vagy kompromisszum képes. Egyébként szívesen segítek.
2021. febr. 8. 19:54
2/5 III. A nagy károly válasza:
Nos én inkább tudományos mint prózai téren dolgozom most. A magyar kutyafajtákról írok éppen könyvet... De mindig is szerettem a művészi alkotásokat, és úgy vélem van valamennyi tapasztalatom is ami hasznos lehet számodra. Ha úgy gondolod olyan napi 20-30 precet tudnék besegíteni. Természetesen a szellemi tulajdonjogod maximális tiszteletben tartása mellett.
2021. febr. 8. 22:19
3/5 A kérdező kommentje:
Persze nekem mindegy,
Szóval a sztorit igazából mi találjuk ki
Mondjuk mi legyen az alaptörténet?
2021. febr. 9. 13:46
4/5 anonim válasza:
Kedvem volna, de magamnak, a magam ötleteivel, nem ilyen közös játékként a Gyakorin. Abból max ilyen Publio-szintű valami sülne el, köszönöm, nem.
2021. febr. 9. 14:25
5/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Írj privátban, ha rám gondoltál.
2021. febr. 9. 21:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!