Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 20-35 közötti nők! Lenne...

20-35 közötti nők! Lenne kedvetek ismerkedni, beszélgetni egy 19 éves sráccal?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 13:29
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Ha már van itt ismerkedés részleg, attól még nyugodtan megpróbálhatja.

És milyen társkeresőkre gondolsz? Tinder, Facebook Dating és társai? 😂

Na ott aztán tényleg komolyan lehet ismerkedni, amikor szinte mindenki csak ego növelés céljából van fent, vagy csak azért, mert divat lett oda regisztrálni 😂

2021. febr. 7. 15:30
 22/31 anonim válasza:

#20-as vagyok.

Honnan tudjam? Arra regisztrál, amelyikre akar, ha van egy kis esze, akkor nem a felsoroltakra. Nyilván, próbálkozhat itt is, de mit ér el? Egy halom ismeretlen ember veszekszik azon, hogy a 19 évesek kisfiúk-e. Csak azért írom, mert itt se várhat komoly válaszokra.

2021. febr. 7. 15:35
 23/31 anonim válasza:
19 évesek koreben vannak kisfiuk meg nem kisfiuk is.
2021. febr. 7. 15:37
 24/31 anonim válasza:
Hallod kérdező.. jó sok itt a 19 éves kislány.
2021. febr. 7. 15:40
 25/31 anonim válasza:
#24. Mint pl te?
2021. febr. 7. 15:41
 26/31 anonim válasza:
#25 Kinek nem inge...
2021. febr. 7. 15:49
 27/31 anonim válasza:
#7-es vagyok a 19 évesek, akkor is kisfiúk az én szememben, én 32 vagyok. Egy 19 éves semmit nem tud az életről még, csak most kezdi bontani a szárnyait, semmi karrierje nincs, önálló keresete se, szakmai tudása se. Élethez is teljesen másképpen áll. Sőt legtöbb 19 éves kisfiúnak az a legnagyobb célja, melyik napon rúgjon be és hol. Lehet itt mentegetőzni azzal, hogy boxol vagy mennyire felnőtt jogilag, de egy 19 éves még nagyon kisfiú az élet minden területén. Amikor jönnek hozzánk a 24-25 évesek interjúra, mindegyik remegve válaszol a feltett kérdésekre és nincs önálló elképzelésük az életről, csak a sablon szövegeket mondják. Egy 19 évesnél ez még jobban látszik. Ráadásul ezekhez 0 felelősség érzet is társul. Egyszer élünk mentalitás ugye. Szóval kösz nem kellenek a 19 éves kisfiúk, de még a 26 év alattiak se.
2021. febr. 7. 16:38
 28/31 anonim válasza:

Mégis ide jársz fel a GYK-ra észt osztani. Kivételek meg vannak.

2021. febr. 7. 16:41
 29/31 anonim válasza:
Jaj, ne tántorítsátok már el. Én 19 koromban ismertem meg az akkor 25 éves feleségem. És ez nem volt olyan régen, 7 éve. Szép család lettünk. Ha értelmes vagy és nem lekezelő vagy bunkó, akkor tényleg jó esélyed van. Sok sikert kérdező!
2021. febr. 7. 17:27
 30/31 anonim válasza:

De gusztustalan itt némelyik válasz... De tudjátok, magatokat égetitek, mert olyan kérdés alatt próbáljátok osztani az észt, amiben semmilyen szinten nem vagytok kompetensek. Otthon hozzátok nem szól senki, vagy miért ide írtok baromságokat? Senki nem kérdezte, hogy neked ki a kisfiú, meg ki nem. Ha nem tudsz válaszolni érdemben a kérdésre, menj tovább egy olyan kérdéshez ahol valóban tudsz is segíteni, és tudod mit?

16 éves kortól bármelyik "kisfiú", a kérdező is, nyugodtan írjon!!! Válaszolni fogok, ha akár csak beszélgetni szeretne...

30 N

Most lehet pukkadozni...

Némelyik 16 éves, nem is kell, hogy 19 legyen, értelmesebb, mint ti itt páran!!

Szóval fiatalok, írjatok bátran!!! ;)

2021. febr. 10. 02:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!