Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan írjak rá valakire...

Hogyan írjak rá valakire instagramon? Írtok jó dumákat?

Figyelt kérdés
Melyik az a szöveg amire teljesen biztos hogy ír vissza?

#beszélgetés #Instagram #milyen ürüggyel
2021. febr. 3. 08:27
1 2
 11/13 anonim válasza:

A kevesebb néha több elv szerintem az ismerkedésben is nagyon megvan. Ez nagyon klisésen hangzik (vagy talán én vagyok furcsa), de szerintem egy egyszerű "szia" is beválik ha szimpatikus vagy neki. Ha pedig nem akkor Shakespearei szonettet is írhatsz neki akkor sem fog válaszolni (én olyankor inkább még rosszul is érzem magam, mert nem akarok vele csak szánalomból beszélgetni, abból úgysem lenne semmi)

Vagy mint ahogyan fent is említették, ha van valami hobbit, érdeklődési köre akkor azt be tudod dobni neki. Pszichológiai kutatások is bizonyították, h új emberi kapcsolat elején bevált trükk, ha minél többet beszélteted magáról.

Remélem tudtam valamennyire segíteni és sok sikert!

20L

2021. febr. 3. 10:18
 12/13 anonim válasza:
mit kérdeztél tőle
2021. febr. 4. 07:21
 13/13 anonim válasza:
Nehogy bocsánatkéréssel kezdj, semmi “bocsi, hogy...” ezzel már elvágtad magad
2021. jún. 9. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!