Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok mennyire esne jól...

Lányok mennyire esne jól nektek ilyen bók?

Figyelt kérdés
Szebbnek látlak mindenkinél.
2021. jan. 28. 23:04
1 2
 1/12 anonim válasza:
Hát, ez már túl nyálas lenne, szerintem ne.
2021. jan. 28. 23:11
 2/12 anonim válasza:
Szerintem aranyos is lehet kontextustól függően.
2021. jan. 28. 23:13
 3/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a csaj: nekem pl nagyon tetszik,mert egy romantikus lélek bagyok, de pl a szomszéd macskának már túl nyálas...
2021. jan. 28. 23:24
 4/12 anonim válasza:
Fenét nyálas!! Normálisan érző lelkületű nőszemély imádná!
2021. jan. 28. 23:28
 5/12 anonim válasza:

Attol fugg.

Ha leterdelne elem, vagy eppen valami hiperromantikus kontextusba mondana, akkor tultolja es inkabb kiugrok az ablakon.

De ha mondjuk viccesen, vagy esetleg csak igy kimondja mert ugy erzi, azt mar inkabb tudnam toleralni, az egy nagyon kedves gesztus es jobban megerinti a szivemet.

Bocsi en nem vagyok hive ennek a hatalmas romantikazasnak.

2021. jan. 29. 00:25
 6/12 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy romantikázós alkat, távol áll tőlem mint ide Jeruzsálem, de ez szerintem mèg a belefèr kategória. Ahogyan előttem is írták, helyzetfüggő ès ne told túl
2021. jan. 29. 00:53
 7/12 anonim válasza:
Nemjó!
2021. jan. 29. 04:29
 8/12 anonim válasza:
Hát ez vicces. Máskor azért nyivákolnak a nők, hogy miért nincs egy normális, érzelmes pasi, miért nem tudnak udvarolni a mai férfiak. Ha meg a férfi bókol, akkor mindenki fanyalog, hogy ez milyen szar meg nyálas. És a végén csodálkoznak a nők, hogy a férfiak miért nem kezdeményeznek, miért nem udvarolnak, miért van ennyi egyedülálló férfi. Nekem az a tapasztalatom, hogy a mai nők nem igazán érdemlik meg a bókokat, és nem is értékelik az ilyesmit.
2021. jan. 29. 07:44
 9/12 anonim válasza:

Attól függ hogy kitől kapom ;) Ha a páromtól akkor nem nyálas és nagyon jól tud esni

Viszont ha ismeretlen fiúk/férfiak az ilyet írnak interneten akkor már bukott ügy :D

2021. jan. 29. 08:05
 10/12 anonim válasza:
Ne bókolj a nőknek, főleg az ismerkedési szakaszban ne, mert el fognak szállni maguktól. Ezzel semmire sem mész, nem leszel vonzóbb a szemükben. Bár a nők szeretik letagadni, de az agresszív, bunkó férfiak sokkal jobban megmozgatják a fantáziájukat, mint a normálisan udvarolni próbálók.
2021. jan. 29. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!