Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csongrád megye fiúk?

Csongrád megye fiúk?

Figyelt kérdés

Vagytok? 🙂

L

2021. jan. 27. 14:40
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Ha Csongrád-Csanád megyeiek is jók, akkor jelen. :D
2021. jan. 27. 15:09
 2/23 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2021. jan. 27. 15:13
 3/23 anonim válasza:
Bács-Kiskun megyek még jó? :D
2021. jan. 27. 15:16
 4/23 anonim válasza:
Azért maradsz le álmaid pasijáról, mert győri vagyok 😃
2021. jan. 27. 15:41
 5/23 anonim válasza:
Jelen, írj😊
2021. jan. 27. 16:47
 6/23 anonim válasza:

Ez amúgy mennyire vicces már, hogy semmit se tudtok a lányról, csak, hogy melyik megyében lakik, és hogy lány, meg, hogy még egy kérdést se tud normálisan kiírni (legalábbis az, hogy "Csongrád megye fiúk?" szerintem baromira nem értelmes, legalább plusz egy "i" betű kellene bele) de máris ennyien írtatok neki :D

Nem bántásból, csak annyiszor láttam már hasonlót, és tiszta poén szerintem :D

Vajon, ha én is kiírnék egy kérdést, arra is ennyien reagálnának? (én is lány vagyok)

Ja, és tényleg bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam :(

2021. jan. 27. 17:16
 7/23 anonim válasza:
#6, persze! Sőt ha kiírsz egy kérdést én egyből szerelmes lennék beléd, éjjel miattad vonyítanám a holdat. Komolyra fordítva a legtöbb pasi kapásból ugrik a legtöbb lányra, hátha valakinél sikere lesz, az már lényegtelen, hogy negatív a csaj IQ tesztje. Sőt, könnyebb préda. Egy intelligens lány nagy kihívás.
2021. jan. 27. 17:28
 8/23 anonim válasza:
#3-as vagyok, én konkrétan elsiklottam a kérdésben lévő elírás felett, észre sem vettem :D De egyébként tényleg van igazság abban, amit mondtok
2021. jan. 27. 17:36
 9/23 anonim válasza:

#7, úú, hát akkor írom is ki a kérdést, nem is tudom mire vártam eddig! :D

De amúgy igen, teljesen egyetértek veled egyébként, kicsit nevetségesnek is tartom ezt amúgy, de végül is logikus, hisz sok mindenhez nem kell ész, elég az, hogy lány az ember (sajnos).

(#6 voltam)

2021. jan. 27. 17:40
 10/23 anonim válasza:

#6, írd akkor, izgatottan várom, te még nem tudod de fülig szerelmes vagy belém :)

Amúgy pasiként néha nevetek az ilyenen, néha viszont szomorú vagyok, hogy az egysejtű véglények miatt indulok hátránnyal a jó fej csajoknál. Pedig normális vagyok, ezt mondják a hangok és a pszichológusom is. Üdv, #7es

2021. jan. 27. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!