Mi a legnagyobb red flag amit tapasztaltatok?
Az ex ugráltatja a gyerek miatt.
Bármennyire is jól ki jöttünk és kulsoleg is vonzott sokadik nem akarok lenni.
Önsajnáltatás, munkakerülés, anyuci pici babája, életképtelenség. Néhány nap beszélgetés után ordítani tudnak ezek a tulajdonságok.
Pl. mikor azt mondja valaki, hogy "most nem dolgozik semmit, mert..."
"a fizum fele anyáméké" és stb.
5/6 azt azért tegyük hozzá, hogy rengetegen nem jókedvükből munkanélküliek.
A 2020. esztendő uszkve 1 millió állástalant eredményezett, amikor a kormány idióta intézkedéseinek a hatására a munkáltatók elkezdtek mindenkit kirugdosni kicsinyes bosszúból (home office-ról hallani se akartak: ha nem jön be a melós, akkor takarodjon).
Ez nem életképtelenség, te is bízvást járhatsz így.
"5/6 azt azért tegyük hozzá, hogy rengetegen nem jókedvükből munkanélküliek."
Tudom, tudom, de kisregényt nem akartam írni. Arra gondolok, mikor azután, hogy "most nincs munkám mert...", és a pont pont pont helyén valami nagyon car kifogások állnak (ami nem az aluliskolázottság, elszigeteltség földrajzilag, vagy épp a korona), hanem olyan hogy kb nincs kedve, az anyjáékkal lakik, elég neki az hogy eszik, meg van ágya, és nem is vágyik többre, amiért dolgozni kell. :D
Hidd el, nem egy pasival találkoztam már, aki bármikor dolgozhatott volna a legnagyobb carban is, de őőőő, ő biztos nem. :D Mert ezzel az a baj, azzal meg az.
Ezt viszont már életképtelenségnek tartom. Ilyen gyerekkel soha nem jönnék össze.
Jó hát az más téma ha nem tud dolgozni, meg az is, ha nem akar.
(Köztünk maradjon, de a nem munkával szerzett pénzkeresést is elítélem, az nem munka, hogy valaki befektet vagy scamcoinokkal bűvészkedik)
Azzal pedig semmi problémát nem látok, ha a keresetének felét hazaadja, mert az idős szüleit támogatja. Most, amikor a nyugdíjasoktól a MANYUPot is elszedte a felcsúti csüngőhasú, a gyerekeiken kívül másra nemigen számíthatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!