Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ismerkedni szeretnék,de nem...

Ismerkedni szeretnék,de nem akárhogyan,ezt hol tehetem meg?Ilyen vagy?

Figyelt kérdés
Nem elég nekem egy tipikus alap ember,akinek mindenről ugyanaz a véleménye,mindenféle tipikus mai hitvallás alapján él,az élet rossz,ez van,ezt dobta a gép,hitetlen,szkeptikus,állandóan negatívan gondolkodik. Tipik magyar mentalitás. Inkább az ellenkezője,akar valamit,keresi,hogy hogyan,és megragad lehetőségeket,nem fél kockázatot vállalni,gondolkodik a jövőjén,képes lenne együttműködni,közös célokat kitűzni,pozitívan gondolkodik,képes tanulni valami újat,nem fél nap alatt néz meg egy oktató anyagot,amire kíváncsi,úgy,hogy félpercenként megállítja,és majd és majd...
2021. jan. 14. 23:52
 1/9 anonim válasza:
Fiu vagy lány vagy?
2021. jan. 14. 23:57
 2/9 anonim válasza:

nem gondolnám ezt tipikus magyar mentalitásnak, inkább tipikus sikertelen, vagy "szegény ember" mentalitás, nációtól függetlenül. :D

egyébiránt mindenhol vannak erre csoportok, instán, facebookon, önfejlesztő társaságok kommentszekciójában biztosan tudsz szemezgetni.

25F

2021. jan. 14. 23:57
 3/9 anonim válasza:

Nehezen fogsz úgy ismerkedni, ha úgy gondolod, minden magyar ugyanolyan, ha a felsoroltak a "tipikus magyar mentalitás" jellemzői.

Ha te pozitív vagy, nem félsz kockázatot vállalni, megragadni a lehetőséget, stb. akkor bárhol, bármikor, bárkivel tudsz ismerkedni. Mondjuk ha ilyen lennék, akkor biztosan nem a gyk-n ismerkednék, de nem vagyunk egyformák.

Menj el olyan helyre, ahol szerinted ilyen emberek vannak. Ha úgy gondolod Magyaro-on nincsenek, akkor külföldre. Ha úgy godolod Mo-n csak bizonyos helyeken vannak, akkor oda menj és ott ismerkedj.

Ha nem tudod hol vannak ilyen emberek, akkor nézz utána, keress, gondolkodj, működj együtt másokkal a közös célért, hogy megtaláld ezt a különleges magyar emberfajtát...

Gondolom van valami hobbid, van, amit szeretsz csinálni. Én ott kezdeném...

2021. jan. 15. 00:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Írjon,aki gondolja.
2021. jan. 15. 00:12
 5/9 A kérdező kommentje:
1 Férfi
2021. jan. 15. 00:12
 6/9 anonim válasza:
Kérdés hogy te milyen vagy kérdezõ.
2021. jan. 15. 00:41
 7/9 A kérdező kommentje:
6. Beszélünk?
2021. jan. 15. 13:03
 8/9 anonim válasza:
Írj
2021. jan. 15. 13:16
 9/9 A kérdező kommentje:
írtam
2021. jan. 15. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!