Ha vèrfarkas vagy írj!?
Figyelt kérdés
Csak IGAZI vèrfarkasok jelentkezèsèt várom, túlzottan szőrös ès Farkas nevezetű egyènek nem èrdekelnek.
U.i nem vagyok se vámpír se vadász.
Üdv: Piroska
2021. jan. 11. 16:44
1/27 anonim válasza:
2/27 anonim válasza:
Szia Piroska,itt a nagymama! Gyere látogass meg,fogtam egy nagy szőrös lompos farkast,bezártam a tyúkólba.
3/27 anonim válasza:
Kis butus, a farkasok nem tudnak írni.
4/27 anonim válasza:
Én igazi vérfarkas vagyok. Lankadtan nagyon össze tud menni, 5 centi körül lehet, merev állapotban 17 a hasamtól mérve.A túlzottan szőrös kategóriába biztosan nem tartozom mivel borotválom.Nem az a farkas vagyok akitől félned kell és aki nagymamának öltözve akar belefeküdni az ágyadba.
5/27 anonim válasza:
Nekem mindegyik vérfarkas pasi bejön innen, aki eddig válaszolt. Nagyon tetszettek nekem. Akarnálak titeket.
A vadász voltam nagy puskával!
6/27 anonim válasza:
Én nem vérfarkas vagyok, hanem vérmacska. Az is jó? :D
7/27 anonim válasza:
#6 Hát ha éppen tüzelsz akkor mindenképpen jó.
8/27 anonim válasza:
Tüzelek ám, hisz jön az ellenség!!! XDD
9/27 Mansour válasza:
Vérnyúl nem jó?
Ne legyél rasszista, kirekesztő, hogy csak a vérfarkas...
És hogyhogy csak az "igazi"? Hát a transzokkal mi lesz?
10/27 anonim válasza:
Drakula vagyok,szeretem a vért és csupasz vagyok.Éjjelre hagyd nyitva az ablakod cicus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!