Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mióta vagy egyedül?

Mióta vagy egyedül?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 18:36
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Miért nem mentek át egymáshoz este 8 után és segítetek egymásnak?
2021. jan. 10. 21:13
 22/25 anonim válasza:

31 éve vagyok egyedül. 31/F

#21 Kérdésedre a válaszom:Hozzám nem jönne át senki, mert csúnya vagyok.

2021. jan. 10. 22:01
 23/25 anonim válasza:

1,1 éve. Borzalmas.

Írhatna valami nő 20 körüli...

23/F

2021. jan. 10. 22:45
 24/25 anonim válasza:
Ugyan mégis minek mennének át egymáshoz? Egy szájerjózsi emlékversenyre?Na az aztán szép lenne.Merthogy ide csak kanok írtak eddig.Ha már a hozzászólók megtiszteltek a válaszaikkal kérdező, akkor te is tiszteld meg őket legalább annyival, hogy nem röhögöd ki őket. Szerintem a hozzászólók többsége nem egy féktelen meleg gruppenezésre vágyik hanem egy normális, szeretetteljes kapcsolatra, szerelemre, szenvedélyre, erotikára azzal a nővel akit a szívébe zárt. De a relitás az, hogy sokaknak ez már nagyjából lehetetlen küldetés,mert olyan mély berögződéseik vannak a magánnyal kapcsolatban, hogy már nagyon nehéz ebből az állapotból kilépni.Talán már fantázia szintjén sem nagyon megy, tehát már elképzelni is nehéz, hogy lehetne másként is létezni az életben mint egyedül.Szóval elég komoly probléma ez, légy szíves kezeld ennek megfelelő komolysággal a válaszokat kérdező.
2021. jan. 11. 06:28
 25/25 A kérdező kommentje:
Te mire vágysz, Józsika?
2021. jan. 11. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!