Hol kell ismerkedni?
Rövid leszek. Se iskolás koromban, se most egyetemen nem jött össze az ismerkedés, nem igazán voltak az ősökön kívül szociális kapcsolataim.
Emiatt nagyon magányos vagyok, és igazából meg vagyok lőve, hogy a semmiből honnan varázsoljak baráti kapcsolatot, esetleg párt.
"Járj társaságba", "ismerkedj", írják. Oké, de hol? Ötletem sincs.
Koronavírustól függetlenül nem tudom, hogy merre, hogyan kéne elindulnom! Tehát nem az a bajom, hogy én fél éve pl. nagyon bulizós lettem volna, és hiányzik a közös piálás a haverokkal, hanem hogy SOHA nem volt társaságom, és nem tudom hogyan legyen.
Két dologra tudok gondolni a korona után, az valami táncház meg túrakör lehetne esetleg, de ezek is olyanok, hogy fogalmam sincs hova kéne menni, vagy hol kéne ilyeneket keresni.
Huszonéves srác vagyok.
Kifejtenéd?
Pl.facebook csoportok : Túratársak csoport
Ha ismét újraindul az élet, fizess be pl. a Rolitúra szervezésében buszos kirándulásokra. Tökjókat kirándulnak, túráznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!