Lányok, ismerkednétek vékony sráccal?
165 cm, 55 kg. Csak olyanok írjanak, akiket érdekelne. Priviket szívesen várok.
18/F
Csak vékony sráccal ismerkednék...
De vőlegényem van ÉS VÉKONY!! :D
23/L
Te kérdező nagyon félre értettél engem.
Téged akartalak megerősíteni abban, hogy nincs baj azzal, hogy vékony vagy. Olyannyira nincs baj vele, hogy hozzá is megyek egy ilyen testalkatú emberhez.
Kérdező.
Bár férfi vagyok, de ha számít és jót akarsz, akkor ide inkább nem írsz ki kérdést.
Már rég nem az a funkciója ennek az oldalnak, mint annak idején.
Szerintem nem rosszak az esélyeid, sőt.
Olyat is láttam, hogy egy vékonyabb gyerek és a lány kézen fogva, együtt sétáltak úgy hogy az utóbbi volt magasabb ráadásul.
Szerintem egyébként hülyeség, csak a külsőségekre menni, na dehát ez csak az én véleményem.
Bár az is igaz, hogy a "nagy 21. századi társadalmi elvárásoknak" sokan megakarnak felelni. Szerintem ez baromság úgy, ahogy van.
Magának feleljen meg az ember és kész. Ha te úgy érzed, hogy nincs gond és rendben vagy, akkor semmi akadálya az ismerkedésnek.
Én azt gondolom, hogy itt a válaszadók nagy része nem troll, hanem picit félreérthetően tetted fel a kérdést. Ezt úgy értem, hogy amikor elolvastam a kérdésedet én először arra gondoltam, hogy arra lennél kíváncsi, hogy a válaszadók szerint van-e probléma a testi adottságaiddal és nem pedig azért írtál ide, hogy konkrétan ismerkedj.
Elnézést a félreértésekért!
Úszni, gyúrni, futni, box edzésre kell járni, aztán a csajok meglesznek őrülve érted!!! // Tapasztalat //
És nem ide kell írkláni..
(. En is csak már jót nevetni jövök fel ide, meg oktatni a kicsiket!!! 😎😎😎🤣 )
Csak ez mind sok-sok munka!
De azért sok sikert!!
💯💪🏻✌🏻
Kigyúrt sportos 28F, akire másznak a csajok akár egy boltban, postán stb.. 😎😎☝️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!