Mi jót csináltok, hogy vagytok, kedves tagok?
#1 Milyen fajta nyelvvizsgára készülsz?
Kedves kérdező, én jelenleg alváshoz készülődöm, közben böngészem az oldalt. Reggel sajnos minden erőmmel biologiát kell tanulnom, bár szívesebben nézném a nagy pénzrablást
Köszi a kérdést, jól megvagyok!
Remélem ott is minden rendben!
Én 24-ben vagyok, szóval még van vékony másfél órám, zuhi, aztán irány haza, reggelizés, macskázás, pihi, többit meg majd meglátom! :)
Mindenkinek szép vasárnapot! 😊
19: Ez a hozzászólás arra volt jó, hogy a mekkora felelősség vs fizetés témában elgondolkozzak egy pöttyet...
Mert ugye csak egy szaros "éjjeli őr" vagyok, akinek olyan mennyiségű (gyakorlatilag bürokratikus) szabályzatot kell séróból tudnia, hogy azzal ölni lehet, kb. Meg évente több továbbképzést kell végig seggelnie, hogy naprakész és hibamentesen tettre kész legyen. Liftből mentés, elsősegélynyújtó tanfolyam, tűzjelző/oltó rendszerek kezelése, gyakorlatok (napi, heti, havi komplett ellenőrzések), stb... Hála az égnek az új cégünk aki alkalmaz már nem erőlteti az évi X alkalmas fegyveres továbbképzést.
Csak az bosszant igazán, hogy az évek folyamán ebből a "kiemelt" (kezdeteknél ezt de büszkén hangoztatták) helyből lett egy átlagos hely, ha csak a fizetést nézzük... Elvették (beépítették a fizuba, bullsh0t) a nyelvpótlékot is azoknak akik beszélnek "külföldiül", mint én. Persze nem mondhattam azt az idegennyelvű delegációnak a beléptetésnél (+ kötelező papírok kitöltésének elmagyarázásánál, hiába kétnyelvű) illetve kisérésénél, hogy bocs, nekem megvonták a pótlékomat, mostantól pantomimban fogom átadni az információkat... 😏
Egy gagyi telephelyi vagy áruházi őrnél sem keresünk lassan már jobban és cserébe a felelősség meg ugye... :(
tl;dr: Ahogy az elején is írtam, most így gagyi "éjjeli őrként", ezeken a dolgokon komolyan elgondolkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!