17-24 éves értelmes lány ismerkedne?
Hosszútávú tartós "kapcsolatot" keresek, beszélgetőtárs, barát, pár személyében. Nem görcsölök rá, lesz ami lesz. Ha van barátod az sem zavar, nem akarok szexchatelni, képeket cserélni. Viszonylag hamar szeretnék átváltani szóbeli kommunikációra.
Kedves, értelmes, szép lányokkal beszélgetnék, bármiről, széles látókörrel rendelkezem. Mindenről megvan a véleményem, introvertált vagyok, tehát ha a tipikus instagrammos, snapchates, bulizós fesztiválozós tömeget képviseled, nem egymást keressük. Ennek ellenére nem vagyok esetlen, határozott komplikált személyiség vagyok, így sajna nehéz velem olykor - máskor meg tök jó -, másfelől igazán érzelmes vagyok és foglalkozom a másikkal - nem mondom hogy soha, de - soha nem hazudok (sajna akkor sem amikor kellene).
Szívesen beszélgetnék filmekről, társadalmi problémákról, érzésekről, emberekről, munkáról, hobbiról stb. stb. Akármiről :)
S ez nem feltétel, de talán nem lenne gond, ha budapesti lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!