Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Cronos társkereső ctk, vélemén...

Cronos társkereső ctk, vélemények?

Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 08:01
 1/10 anonim válasza:
tudtommal egy fizetős szutyok oldal. a profit és lehúzás az kell nekik nem társkeresés
2020. nov. 28. 12:18
 2/10 anonim válasza:
Nekem nem vált be. Talán a badoo még tűrhető.
2020. nov. 28. 13:28
 3/10 anonim válasza:

A regisztráció ingyenes, minden másért fizetni kell.

Csaló banda

2020. nov. 28. 18:07
 4/10 anonim válasza:

Ingyenesen használhatatlan az oldal, üzenetet sem tudsz írni senkinek, ha nem fizetsz.

Én a love.hun ismertem meg a vőlegényemet.

2020. nov. 28. 22:30
 5/10 anonim válasza:

Nekem látatlanban eszemben sincs kijelenteni, hogy csaló lehúzó banda.

Azt viszont ma kicsit kellemetlenül vettem tudomásul, hogy 1 hónapja megszűnt a pécsi irodájuk, ez ügyben nem frissítettek semmit, s például annak a szegény hölgynek, aki ott dolgozott náluk, még mindig kint van a magánszáma, így ma én voltam a napi 5 ember közül az egyik, aki olyan dolgokkal akarta zargatni, amihez már nincs köze.

Legközelebbi elérhetőségük Szeged lenne, de ott meg fel se veszik a telefont. Na most akkor vajon az is megszűnt? ... Mindegy is.

Ami miatt az ingyenes regisztráció nekem a legkevésbé szimpatikus, az az, hogyha úgy gondolja a rendszer, akkor a Te profilodat is megjeleníti a legelső oldalon, annak is, aki csak Google-ből megnyitotta az oldalt.

Ez szerintem az egyik legelhibázottabb dolog : rossz esetben így bár nem jön össze semmilyen kapcsolat, de a rosszindulatú rokonok/családtagok/ismerősök, akik majd perszehogy megtalálnak, csesztetnek azon, h. mekkora lúzer vagy, hogy élőben nem találsz magadnak párt.

2021. okt. 11. 14:47
 6/10 A kérdező kommentje:
regisztráció ingyenes, minden másért fizetni kell!
2021. okt. 12. 03:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Fizettem és semmi!
2021. okt. 12. 04:41
 8/10 anonim válasza:

???

Konkrétan mi történt?

Amúgy hova valósi vagy? Legközelebbi irodát felhívtad/felkerested ez ügyben?

2021. okt. 17. 00:29
 9/10 anonim válasza:

Ne fizess, itt az a lényeg! Az oldalon bemutatkozott az állítólagos tulaj srác, hogy az élete úgy alakult, hogy elvált és mérgében megcsinálta ezt az "ingyenes" oldalt és csak a bannerek fognak néha felugrani, bár ennek ellenére egy csaj levelezget a felhasználókkal. Én is regisztráltam, másnap feldobott rengeteg nőt, hogy tetszem nekik, megnyitottam és csak homályos képeket láttam és fizetésre ösztönöztek, ami heti 4.000 Ft.

Hiába adtam meg hogy Budapesten szeretnék ismerkedni, Tápiószele-i, Győri stb nőket dobott fel huszonéves bombázó lányok fényképeivel mint 48 éves, általában Olga, Olgi, Olgicica, Olgácska néven. Majdnem mind generált felhasználó, hogy fizess mindenképp, küldenek egy sablon üzenetet hogy már randiznának veled, aztán levelezel egy szerverrel miután fizetsz, de válasz sosem érkezik. Ha véletlen belefutsz egy igazi, élő társkereső személybe ës fizetsz, a levelezést is moderálják, hogy, hogy nehogy tudjál telefonszámot beleírni. Leiratkoztam, minden mail-értesítést letiltottam, tizesével jönnek még éjszaka is a kamu értesítések hogy kérik a nők a telefonszámomat. Nah, azt se írd be a regisztrációba, mert online marketingre kell valószínűleg.

Kéne egy olyan weblap, amelyre azonosítóval tudnánk felrakni egy mailcímet mondjuk és kiküszöbölhetnénk a lehúzást, mert szívesen fizetnék egy társkeresőbe, ha lenne értelme.

2023. márc. 6. 11:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Jól mondod
2023. márc. 9. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!