Lányok valaki ráérne most beszélgetni velem?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 11:07
1/14 anonim válasza:
veled? nem köszi
2020. nov. 14. 11:07
2/14 anonim válasza:
Én most ráérek ☺
2020. nov. 14. 11:33
3/14 anonim válasza:
Én is
2020. nov. 14. 11:39
4/14 anonim válasza:
Miről?
2020. nov. 14. 11:40
5/14 anonim válasza:
Persze alig várjuk hogy a farokképeid nézegessük meg 20 punciképet küldhessünk neked 😅
2020. nov. 14. 12:58
6/14 anonim válasza:
#5: Na nem mintha a normális közeledést annyira értékelnétek (tisztelet annak a fél százalék kivételnek). Az itteni nők "beszélgetéstudása" kb. annyiban ki is merül, hogy jó esetben válaszolgatnak a kérdésekre, de az már eszükbe sem jut, hogy ők is felhozhatnának témákat. Aztán meg pár levél után el is tűnnek. Ha megkérdezem, merrefelé laknak, azért tűnnek el. Ha közelebb szeretnék kerülni hozzájuk, azért tűnnek el. Unalmas és fárasztó időt pazarolni az itteni nőkre, mondjuk még mindig jobb, ha már az elején lelépnek, mint ha később teszik ugyanezt, amikor már megkedvelted őket. És nem az, hogy "ne haragudj, de ezért és ezért nem szeretném folytatni", hanem szó nélkül kilépnek a beszélgetésből. Igaz, az itteni unalmas, beszélgetni sem tudó, beszari nőkért nem nagy kár.
2020. nov. 14. 13:15
7/14 anonim válasza:
#6 Nem unod még ezt a sírást? 😅
2020. nov. 14. 13:48
8/14 anonim válasza:
Nőként tök jó, ha elkezdek beszélgetni és megörülök hogy végre valaki nem egymondatos leveleket ír a 4. Lével váltas után szeretne kérdezni valamit, majd megkérdezi a farok preferenciámat és hogy mennyire számít nekem a méret?
Hát boccs ha mi is befásulunk a sok pi.a hiányos fsztol...
2020. nov. 14. 13:53
9/14 anonim válasza:
#7: Amíg ilyen szar alakok vannak itt, addig nem. Majd ha a gyk-s nők is megváltoznak, és megtanulnak normálisan beszélgetni, és értékelni fogják a normális közeledést is, akkor majd én is másképpen fogok hozzáállni a dologhoz.
2020. nov. 14. 14:15
10/14 anonim válasza:
6-os! Ezzel én is így vagyok, de szerintem nem kell nagy dobra verni.
1: úgysem fognak hallgatni rád, mert most őszintén, te hallgatnál full idegenek szavára?
2: ha annyira zavar nem kell itt ismerkedni. Én is próbálkozok itt, semmi perverzitást nem viszek bele, mert nem helyén való, de nem írom ki magam (mostani kivétellel ellenben), hanem próbálkozom és próbálkozom, hátha 1 valaki olyan lesz, aki az udvarias, nem tahó csávókat szereti
2020. nov. 14. 23:55
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!