Mennyire megy nektek a online ismerkedés és milyen oldalon próbálkoztok ismerekdni?
Figyelt kérdés
Mivel csomó ber azt mondja, hogy a online ismerkedés lesz a jövő.2020. okt. 31. 22:08
1/7 anonim válasza:
Nem volt nekem eddig annyira sikeres. Nem olyan volt mint vártam.
2020. okt. 31. 22:27
2/7 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék nővel :)
2020. okt. 31. 22:49
3/7 anonim válasza:
12 éve online ismerkedek. Régebben könnyebb volt, nyitottabbak voltak az emberek, mertek találkozni (sose fordult olyan elő, hogy nem az jött akit vártam, olyan volt, hogy nem jött senki), 10 évig tartó barátságok születtek. Ma már nem sikerül, még ha hónapokig is levelezünk, találkozásra nem kerül sor, aztán szépen elhal a beszélgetés is idővel. Kifogások mindig, pedig én is dolgozok és meg tudom oldani, vagy ha felvetem, soha többé nem jön válasz.
2020. okt. 31. 22:54
4/7 anonim válasza:
Itt igyekszem, de edfig bukta volt mind. F
2020. nov. 1. 07:04
5/7 anonim válasza:
Nem nagyon sikerül nekem. Első találkozáson vagyok fenn. Igaz, még csak pár hete.
N
2020. nov. 2. 21:09
6/7 anonim válasza:
Én most bánatomban a facebook társkereső funkcióját próbáltam ki. Nagyon sok tapló volt fent. Az egyik megkérdezte, hogy voltam-e már koronavírusos... a másik faggatott, hogy miért nincs gyerekem, és emiatt nagyon megvet, volt aki mindenből viccet csinált... volt egy alvilági, egy vallási T boy... majd csodák csodája... lett egy olyan akit remélni nem mertem. Hasonló értékrenddel bír és nem akar családot!!! (mielőtt itt köpködtök nekem nem lehet gyerekem)
2020. nov. 4. 07:02
7/7 anonim válasza:
Anotalkon ismerkedek
2020. nov. 14. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!