Van itt pszichológus,aki tud válaszolni pár kérdésemre?
Figyelt kérdés
Van esetleg valaki, aki szívesen beszélne velem egy kicsit? Érdekelne pár dolog magammal kapcsolatban,amire nem jövök rá teljesen. Családi dolgok főleg. Nincs annyi pénzem, hogy pszichológushoz menjek de szükségem lenne rá.
22/L
2020. okt. 10. 18:46
1/12 anonim válasza:
Nincs itt pszichológus.
2020. okt. 10. 18:48
2/12 anonim válasza:
Szerintem sem biztos, hogy van, de azért hátha. Viszont, ha beszélgetésre van szükséged írj nyugodtan. Persze azt nem garantálom, hogy választ is biztosan tudok a kérdéseidre.
2020. okt. 10. 19:11
3/12 anonim válasza:
Az vagyok. Egyszer felajánlottam egy lánynak itt, hogy segítek. 4 oldal hosszúan leírta a siralmait. Részletes választ írtam neki teli tanácsokkal, és még arra sem volt képes, hogy egy "köszönöm"-öt vissza válaszoljon :/.
2020. okt. 10. 21:39
4/12 anonim válasza:
Nem vagyok pszichológus, de szívesen beszélgetek.
2020. okt. 11. 00:03
5/12 anonim válasza:
Nekem is jól jönne egy,orvos.
2020. okt. 11. 04:49
6/12 anonim válasza:
Próbáltam segítséget kérni.
De a depresszióm miatt egyáltalán nem jön ki semmi belőlem. Eltompultam.
Bárcsak lenne egy szakember aki ezen át tud törni.
Ha nem gond kedves kérdező én is leírom a kérést.
2020. okt. 11. 07:14
7/12 anonim válasza:
Nem vagyok pszichológus, de sokan mondták már nekem hogy jó lennék benne. Éles az eszem, észre veszek összefüggéseket dolgokban illetve rengeteg tapasztalatom van már amiből rengeteg infóm gyűlt össze. Szerintem tudok hasznosat mondani :))
2020. okt. 11. 09:39
8/12 anonim válasza:
Nekem is orvos kell.írj
2020. okt. 11. 11:03
9/12 anonim válasza:
Háziorvos is adhat beutalót pszichológushoz (nem pszichiáterhez), és az ingyen van, ha van TB-d.
Itt anonim ne hidd el senkinek, hogy az :) Bár beszélgetni persze lehet, de ne add meg rögtön az elérhetőségeid... Ha meg vannak barátnőid, akik meghallgatnak, és együtt tudtok ötletelni, az is felér egy pszichológussal.
2020. okt. 11. 11:18
10/12 anonim válasza:
Nem vagyok az, de írhatsz, ha gondolod. Van valamennyi rálátásom, tapasztalatom emberek lelki problémáiban.
2020. okt. 11. 16:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!