Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetni?(olvasd...

Valaki beszélgetni?(olvasd lejjebb)22F

Figyelt kérdés

Sziasztok!Lehet picit túl magas a léc, de egy próbát megér :D

Szóval olyan embert keresek legyen az hölgy, férfi aki hangot add a véleményének és van is neki.Úgy 17-30 éves korosztályból.Miért itt és nem valami társkereső oldalon?Mert itt anonimitásban lehet kommunikálni egymással.

2020. okt. 7. 22:17
 1/6 anonim válasza:
Én akarok beszélgetni.
2020. okt. 7. 22:31
 2/6 anonim válasza:
Írhatsz, ha gondolod.
2020. okt. 9. 01:04
 3/6 anonim válasza:

Tehát a beszélgetést kölcsönös szimpátia esetén sem lennél hajlandó a való világba átültetni, lévén ragaszkodsz az anonimitáshoz? Én szívesen beszélgetnék veled, de nem szeretnék mindenkorra a neten ragadni.

28f

2020. okt. 9. 21:45
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Figyi, ha eljössz az akkori épp aktuális helyzetemre(munkámból kifolyólag nagyon sokat utazok Európában) akkor simán beadok egy találkozást. 😀 Azért írtam ezt az anonimitás dolgot, mivel sok ember nyitottabb így olyan témákkal kapcsolatban, amit nyilvánosan nem osztana meg másokkal.
2020. okt. 9. 21:51
 5/6 anonim válasza:
Oké, írhatsz, ha van kedved! Kíváncsi vagyok a részletekre.
2020. okt. 9. 23:05
 6/6 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, 18f.
2020. okt. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!