Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit facebookon...

Hogy lehet valakit facebookon megtalàlni, ha rengeteg embert dob ki a kereső a nevèvel?

Figyelt kérdés
Együtt jàtszottak a gyerekeink, megbeszèltük, hogy bejelölöm. Magyarorszàgon ritka neve van, ezèrt ùgy gondolta egyszerűen megtalàlom. Nekem rengeteg külföldit dobott ki a facebookon a keresès, nem győzöm vègignèzni. Arra gondoltam, hogy a lakòhelyük szerinti facebook csoportokban keresem esetleg. Van valakinek mèg valami ötlete, hogy talàlhatnàm meg? Facebook keresèst lehet lakòhely szerint szűrni?
2020. szept. 9. 08:00
 1/3 anonim válasza:
Beírod a nevet és kiválasztód hogy személyt keresel. Ha ez meg van, akkor a várost is ki tudod valasztani
2020. szept. 9. 08:42
 2/3 anonim válasza:

Amikor beírod a nevét a keresés mezőbe, és kiadja a találatokat, ott lehet rögtön szűrni városra is.

Egyébként biztos, hogy jól (helyesen) írtad a nevét?

2020. szept. 9. 08:44
 3/3 anonim válasza:

Ha egyedi neve van ne a teljes nevét üsd be,hátha becéző, nem teljes formában van a neve.

Én már simán a google-ba beütve is találtam meg így valakit,ott is megpróbálhatod.

Gondolom,hogy közös ismerősötök nincs,de ha mégis...végignézed az Ő ismerőseit ha nyilvános.

A lakóhelyet már fentebb írták.

2020. szept. 9. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!