Keresztények, akik nem Jehova Tanúi! Ki akar itt beszélni az életről, és a Bibliáról? Kezdő keresztény vagyok.
Ok :D
szerinted Isten annyira jó, hogy még a busmanokat és az afrikai embereket is a Mennybe küldi? És mi van a többi vallásosokkal akik nem ismerik Jézust? Vagy, ha elutasítják Jézust? Hindu, budhizmus stb... Ugye bár azért lehet a Keresztény vallás (nem a Tanú) az igazi, mert Jézus a bizonyíték. Mert az élő Isten egyetlen fia.
az istennel - a saját isteneddel - való kapcsolat nem egy beszélgetés tárgyam hanem Te beszélgetsz közvetlenül Ő Vele.
a birkák a pásztort figyeljék és ne a másik birkákat
Ha ateisták írnak ide, nem foglalkozok velük. Majd megbánják a halál után :) senki sem tudja! :)
Hiszem, hogy Isten annyira igazságos jó fej, hogy mindenkivel megbékél :) Olyat is hallottam, hogy egy teljes történetet nem lehet csak úgy kitalálni, és ha a Biblia Isten szava, akkor nem írhatták át, vagy nem írhatták félre a memória miatt. Vallásosak, vajon az Apokalipszis+elragadtatás a mi életünkben fog bekövetkezni? Én már felkészültem és várom :D úgyis bármikor meghalhatok... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!