Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogy mutatkoztak be első nap...

Hogy mutatkoztak be első nap az új iskolában?

Figyelt kérdés

Most megyek 9.-be és nem tudom, hogyan kellene, ha olyan lenne, hogy mindenkinek be kell mutatkozni az osztály előtt.

Ilyen szokott lenni az iskolákban?

Mit kéne ilyenkor elmondani magamról? Vagy mit kell ilyenkor mondani?

Bocsi, de én ebben így nagyon nem vagyok jó.

2020. aug. 28. 16:01
 1/5 anonim válasza:

Hát, szerintem ne vedd túl komolyan, de ne is látszódjon az, hogy görcsösen próbálod a legjobbat mondani.

Just chill, don't be cringe.

Kor, név, meg mondj valami funny f*szságot érdekességnek. Pl. hogy milyen a vércsoportod.

Mindenesetre sok sikert! :D

2020. aug. 28. 16:26
 2/5 anonim válasza:

*suttogva* Fejér Feri.

Milyen Feri?

Aki a f.szt szádbaferi.

(Sajnálom, nem hagyhatam ki.)

Ne görcsölj rá, én már 4 váltottam sulit.Mindig csak nevet szoktam mondani, meg hobbit.Szerintem kort felesleges mondani, hisz egy osztályba vagytok, egyértelmű, hogy a többség 2005-ös.Sok sikert, amúgy az a legjobb, ha csak azt mondod, ami ott eszedbe jutt, hogy ne stresszelj rá.

2020. aug. 28. 18:08
 3/5 anonim válasza:

Én se vagyok jó ebben a mai napig, de nem vészes nyugi

Nálam 9.-ben nem kellett egymásnak bemutatkozni (az megvolt a gólyatáborban), hanem csak minden egyes tanárnak:D

Nem kell mondani semmi extrát, én felálltam (mert sorba mentünk), és elmondtam azt, mint mindenki más.

Minden tanár másra kíváncsi szerintem, és el fel szokták tenni a kérdéseket, amikre kíváncsiak. Ugye a nevünket/ mit szeretünk csinálni szabadidőnkben / melyik városból jöttünk / játszunk-e hangszeren stb.

Ne parázz, fasza lesz az! Én nagyon utálok mások előtt megszólalni, de 9. év elején kb mindenki nyílt, és kedves, nem hurrognak le ha hibázol is bármit (legalábbis nálunk ez így volt)

17/l

2020. aug. 28. 19:23
 4/5 anonim válasza:

minden tanárnál el kell mondani úgyis. első hét olyan,hogy leülsz vhova vki mellé, vele dumálsz és a többieket folyamatosan ismered meg

ha van fb osztálycsoportotok, ott már nagyjából látod, ki kicsoda és milyen a stílusa. ahol meg volt gólyatábor, akkor ott már úgy mennek suliba, hogy a többség ismeri a másikat.

2020. aug. 28. 19:27
 5/5 anonim válasza:
Én tavaly voltam kilencedikes. Nálunk minden órán be kellett mutatkoznunk, hogy a tanár megismerjen minket. (Az már más kérdés, hogy ötödszörre már unalmasak voltak a bemutatkozások) Nálunk azt kellett elmondani, hogy a városban lakunk-e vagy távolabb (megyeszékhelyi suliról van szó), hány tesónk van, mi a kedvenc tantárgyunk, az adott tanár tantárgyával hogy állunk, tehát ilyen tök alap infók, nem kell tőle beparázni. Én is féltem, mert elég félénk vagyok, de hamar túlestem rajta. :)
2020. aug. 29. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!