Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van itt sok, magát...

Miért van itt sok, magát nőneműnek kiadó férfi?

Figyelt kérdés
Nem beteges dolog ez szerintetek?

2020. aug. 10. 22:17
1 2
 11/17 anonim válasza:
Mert mit keresne itt egy igazi NŐ?
2020. aug. 11. 00:33
 12/17 anonim válasza:
#11 tusé
2020. aug. 11. 00:42
 13/17 anonim válasza:

Na, akkor belekezdek igaz én a másik véglet vagyok.

Tehát nő vagyok, egy anonim beszélgetős oldalon férfinak tituláltam magam. Az ok egyszerű volt, csak beszélgetni akartam s így elkerülhettem a tolakodó kérdéseket mint nő.

A legtöbb beszélgetés érdekes volt új információkat kaptam.

Lehet hihetetlen de az első ilyen átbeszélgetős éjszaka után rám talált a legjobb barátom akivel három csodás évet töltöttünk el együtt.

Bocs tudom a kérdés nem nekem szólt. :)

2020. aug. 11. 06:52
 14/17 anonim válasza:

Számomra is érdekes, hogy miért van itt és más fórumokon is, sok pályát tévesztett "hittérítő" b*zi.

(hittérítő = nemi identitás változtató)

2020. aug. 11. 07:06
 15/17 anonim válasza:
mert gyökerek
2020. aug. 11. 09:14
 16/17 anonim válasza:
Mert elég vicces és nagyon látványos, hogy ha csak egy olyan kommentet is írsz, amiből arra lehet következtetni, hogy te lány vagy, órákon belül 3-6 random kanos pasi rád fog írni az eltérő hülye szövegeikkel és egyértelmű, hogy mit akarnak.
2020. aug. 11. 14:29
 17/17 anonim válasza:
Mert ez a fos oldal ezt engedi. Normális válaszokat törölnek, usereket tiltanak, de az ilyen magukat nőknek kiadó retardált g....ciket meg hagyják hadd viruljanak itt!
2020. aug. 11. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!