Milyen a Ti zsáneretek külsőre?
Sötétbarna vagy fekete, hosszú haj, barna szem, széles combok, nagy fenék (egyáltalán nem baj, ha lapos), kis mellek, és előny a fogszabályzó. :$
F
Nincs ilyen, csak a kisugárzás számít, esetleg annyi, hogy nem árt, ha legalább olyan magam mint én, és ne legyen sokkal vékonyabb, ezt úgy értem, hogy én 174cm vagyok, hízásra hajlamos 70 kilo, azért ne legyen 154 centi, és 130 kilo vagy 190 de 55 kilo :)
N
Barna göndör haj, atlagos testalkat, szemüveg, ès a legfontosabb hogy ne essen ki a kapa a szájából
F
Férfiről írok, igazából ez egy ilyen "álom srác", de tudom, hogy kevés az esély ilyennel találkozni xD
Fekete, hosszabb haj, (max vállig érő, de úgy jobban nézne ki, ha felül hosszú lenne, 2 oldalt pedig le lenne nyírva) kék, zöld vagy barna szem, dús szemöldök, karakteres arc, nincs borosta, se szakáll, nem túl izmos, 175+ cm,valami piercing is jöhet pl orr. Öltözködés mindegy, csak ne rózsaszín legyen, hanem pl egy sima farmer, fekete póló és sportcipő. Legyen iszonyaat nagy tenyere és orra! (Mindig is a nagy orrú férfiak vonzottak szóval ez egyfajta fétis nálam :,D)
Szóval azt hiszem ez álom pasim, de nem hajkurászom meg csinálom azt, hogy nekem csak ilyen kell. Ez egyszerűen egy kitaláció
- körülbelül 160 cm, azaz nálam legyen némileg kisebb
- a testalkat lehet átlagos, és kissé "husis" is, mindkét típusból találkoztam már nagyon vonzó nőkkel
- hosszú, minimum vállig érő haj, lehetőleg szőke vagy világosbarna
- a szemszín mindegy
- ne legyen sápadt, hófehér bőrű
- a kissé kislányos arc számomra előny, lévén én is elég kölyökképű vagyok
- öltözködésileg inkább a vagány, kissé uniszexebb stílust preferálom a nőkön, de ebből se szoktam különösebben ügyet csinálni
Dióhéjban ennyi jutott most eszembe.
26/F
Nálam valamivel magasabb,(170+), kék szemek, barna vagy szőke haj. Karakteres arc, maximum kevés borosta de inkább az sem. Természetesen szőrtelen mellkas, és inkább vékonyabb, mint sem izmos alkat.( Mondjuk nem bíztató, hogy "étkezési zavarok" címszóval jelent meg a kép.. [link] )
Igényes, ápolt kezek, nem csutkára rágott körmök. A világból kiszaladok tőlük...
Határozott kisugárzás.
Mondjuk ettől eltekintve, a kéz-dolgon kívül minden eddigi párom teljesen más volt, mint a "zsanerem", talán már furcsa is lenne ha egyszer osszejonne.
21/l
Nálam max 10-15 cm-vel magasabb (=max 176), sötétbarna, hosszabb haj, tehát nem tüsi, max vállig érő. Max kis halvány bajusz, azon kívül semmi arcszőrzet, normál testalkatú, izmos.
16L
Na a borostás pasik most biztos durcisan magukra húzzák a takarót.:))))
Itt mindenki sima pofit akart eddig a csajok részéről.:)))
Kb 180 cm magas, vékony testalkatú, szőke, rövid hajú, kék vagy zöld szemekkel.
Sima arc, borosta, bajusz nélkül.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!