15, 16, 17 éves lányok! Nem akartok ismerkedni Sirokon, Bükkszéken, Parádon vagy Egerben?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, 180 cm magas, fantasyfilm rajongó (Marvel, Star Wars, Harry Potter, A Gyűrűk Ura, Narnia, A Karib tenger kalózai), magyar zenekedvelő (Kárpátia, Bikini, Republic), van pár saját versem (nem vagyok egy sovány alkat, de kövér se annyira, csak egy kicsit :(, kapcsolatom nem nagyon volt még. Két-három évvel idősebbek is írhatnak, ha akarnak.).2020. aug. 5. 19:57
1/1 anonim válasza:
Szia. 16 éves lany vagyok, szívesen beszélgetnék veled, a héten találkozni is tudnánk, megyek Egerbe:) Ha még nincs senki, nyugodtan írj privátot. :))
2020. aug. 10. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!