Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Melyik az a keresztnév,...

Melyik az a keresztnév, amelyik jó benyomást tenne rád az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

2020. jún. 28. 14:27
1 2
 11/19 anonim válasza:

Kedves 10-es, képzeld, ezeknek az “egyeseknek” eltérő az ízlésük a tiédtől. Döbbenet, mi? Vagy talán mindenkinek kutyakötelessége ugyanazt szeretni, amit te jónak tartasz?

Kérdező, ha maga az ember szimpatikus, akkor nem a neve fog zavarni. Tény, hogy ezek elég ritkák (talán a Koppány, Bendegúz nem annyira), de számomra jóval messzebb vannak a fonetikusan átvettektől (Dzsásztin, Dzsenifer) vagy azoktól, amikor a szülők vicces kedvükben voltak (Végh Béla, Cserepes Virág, Nyári Olimpia és hasonlók). De ha utóbbiak közül lenne valamelyik valakinek a neve, akkor sem tartanám őt ezért kevesebbnek.

2020. jún. 28. 17:07
 12/19 anonim válasza:

Nem azt mondtam, hogy szép, csak ezek közül még az a legnormálisabb

5ös voltam

2020. jún. 28. 17:08
 13/19 anonim válasza:
Nem értem mi a baj a Buzáddal? Szerintem ez a név megfelel a mai kor szellemével, és milyen büszkén viszi majd a csemete a szivárványt a priden.
2020. jún. 28. 17:35
 14/19 anonim válasza:
Nekem a Regő kifejezetten szimpi, de a többi, huuuuu :)
2020. jún. 28. 18:02
 15/19 anonim válasza:

Persze, hogy Bendegúz a gézengúz:)))

https://www.youtube.com/watch?v=r2g0p-oH9jA

Vazul néni, mi? :DDD

2020. jún. 28. 19:09
 16/19 anonim válasza:
Engem ezek közül mindegyik taszít, kivétel nélkül. (És nem azért, mintha szerintem a Brájen és a Hozéármándó lenne a szép név.)
2020. jún. 28. 19:57
 17/19 anonim válasza:

Annyi szép és normális név van, hogy sikerült ezeket összeszedni???

Bendegúz?!

Atyaég! És ez ennyi embernek bejön?!

2020. jún. 28. 20:13
 18/19 anonim válasza:
Koppányra szavaztam, de a Csombor (más változatai: Zsombor, Csongor) is szép név!
2020. jún. 29. 10:41
 19/19 anonim válasza:

Rettenetes az összes. A Rezsőt és Kázmért kihagytad, igaz, nem ősmagyar nevek, de ocsmányak.

Innen még egyedül a Regő ami elmegy, mert némileg a Gergőre emlékeztet, szóval annyira nem gáz és tűrhető hangzása van, de a gyerekemnek azért nem adnám.

2020. jún. 29. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!