Érettségi mennyire volt nehéz? Mennyit tanultál rá kb?
Folyamatosan egész évben és előtte reggeltől estig minden áldott nap.
Szerintem nem az érettségi nehéz, hanem az odáig vezető út....
Oof..
Köszi :/
Én 10. osztálytóp magántanuló voltam. 10. osztályban 2, 11-12. osztályban 1-1 hónapot tanultam a vizsgákra.
Érettségire emellett így készültem:
Matekból 3 hónapon keresztül gyakorolgattam. Nem minden nap, és nem sokat. Videós tananyagot használtam a témakörök átnézésére. Közben jegyzeteltem. Érettségi előtti napon átolvastam a jegyzeteket.
Magyar írásbelire megnéztem neten, hogy hogy kell verset és novellát elemezni. Kijegyzeteltem. Szóbelire az írásbeli után kezdtem el kidolgozni a tételeket jegyzetek formájában.
Töri írásbelire elolvastam egyszer az 5-12. osztályos tankönyvek fontosabb részeit. Szóbelire az írásbeli után kezdtem el kidolgozni a tételeket jegyzetek formájában, de meguntam és csak elkezdtem szövegkiemelővel aláhuzigálni a lényeget a könyvben.
Angolra elkezdtem megoldani egy érettségi feladatsort. 3 feladat után meguntam, mert túl könnyű volt.
Német írásbeli előtt megcsináltam egy előző évi feladatsort, plusz 2-3 hallás utáni szövegértés feladatot. Szóbelire az írásbeli után kidolgoztam a tételeket.
Matek 74, magyar 83, német 84, angol 90, töri 90 százalék lett. 2014-ben érettségiztem.
#6 vagyok
Az, hogy ennyit készültem a vizsgákra, azr jelenti, hogy a fennmaradó 10-11 hónapban hozzá se szagoltam a tankönyvekhez.
Senki ne utánozzon, nem ez a jó módszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!