Hogyan találhatnánk énekes fiút a bandánkba? Ismersz valakit?
Figyelt kérdés
Rockbandánk tinikből áll, már egy éve "működünk", de nincs énekesünk. Fejér megyében vagyunk helyileg. Már mindent próbáltunk, rengeteg facebookos hirdetést feladtunk, de a jelentkezők általában nagyon messze laknak, olyannyira, hogy a rendszeres utazás nem lenne megoldható. Nincsenek nagy elvárásaink, csak hogy legyen tizenéves, tudjon kicsit angolul, és jól tudjon énekelni. Már a plakátoláson, szórólapokon is gondolkozom, annyira kellene nekünk egy jófej, belevaló énekes srác. Sőt, idegenekhez is odamentem már, hátha... Mit tudnék még tenni az ügy érdekében? Esetleg nem ismersz valakit, akit érdekelne? Köszönöm.2020. jún. 21. 19:45
1/9 anonim válasza:
Zenészaprót megpróbálhatjátok, de én ahhoz se fűzök sok reményt, igen fura visszatérő hirdetéseket látok ott ami arra utal, hogy nem nézik sokan akik jók is lennének.
Ismerek valakit aki nagyon jól énekel, de sajnos nem jó nektek, mert lány, huszonéves és Pest megyében van, bár vonattal 10 perc Fejér megye első települése (Martonvásár).
2020. jún. 21. 20:01
2/9 A kérdező kommentje:
Zenészaprót is megpróbáltuk már, és egy jelentkezőnk is volt, aki el is jött egy próbára, de sajnos túl elfoglalt ezért nem tudta rendszeresen vállalni. Jelenleg is van kint egy hirdetésünk. Azért köszönöm :)
2020. jún. 21. 20:22
3/9 anonim válasza:
:/ en szivesen jelentkeztem volna, de en is baromi messze lakok. :D mondjuk nem tudom, h tenort, baritont vagy basszust kerestek e, de gondolom rockbandaba inkabb tenort. :D
2020. jún. 21. 20:59
4/9 A kérdező kommentje:
Oh, hát sajnálom...:( Egyébként nem kötöttük ki, hogy milyen hang legyen.
2020. jún. 21. 21:20
5/9 anonim válasza:
Skót dudás nem kell?
2020. jún. 22. 02:50
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Köszönjük, de nem. :)
2020. jún. 22. 10:04
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy sokan rossz szemmel fogják nézni a javaslatom, de talán megpróbálhatnátok egy olyan facebookos csoportban, ami nagyon aktív, de ugye esélyes, hogy az nem ilyen tematikájú lesz, ergo témától eltérő csoportba írtok. Pl adok-veszek, ahol napi szinten csomóan vannak. Beírjátok a kéréseteket, max hozzáteszitek, hogy elnézést, hogy oda írtok, ahol nem ezzel foglalkoznak, de nagyon szeretnétek egy énekest. Esetleg, ha tényleg komolyan gondoljátok (nem tudom milyen szinten csináljátok) megkértek instán egy aktív, segítőkész ismert embert, hogy storyban ossza meg az oldalatokat, mert énekest kerestek. Szerintem lennének segítőkész emberek, akik által sok emberhez eljut a bandátok.
2020. jún. 24. 22:33
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, ezzel is megpróbálkozom! :)
2020. jún. 26. 22:26
9/9 anonim válasza:
írj privátban
2020. aug. 2. 11:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!