Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van kedve valakinek angolul...

Van kedve valakinek angolul társalogni, szókincsbővítés/barátkozás céljából?

Figyelt kérdés

Eddig csak olyanokkal beszéltem angolul akikkel ez az egyetlen közös nyelv, de most magyarokkal is szeretnék beszélgetni, elsősorban gyakorlás céljából, de annak is örülök ha közben összebarátkozunk ^^

18/L

2020. jún. 17. 18:38
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én szeretnék 😊
2020. jún. 21. 11:31
 12/15 anonim válasza:
Magyarral angolul beszélgetés, az csak félre tud vinni.
2020. jún. 21. 13:08
 13/15 zizy96 válasza:

Sziasztok! :)

Én is szívesen beszélgetek angolul vagy akár magyarul is veled kedves kérdező, illetve bárkivel aki nyitott a nyelvgyakorlásra és a barátkozásra.

24/L

2020. jún. 22. 08:14
 14/15 anonim válasza:

Sziasztok! Kozel anyanyelvi szinten beszelek angolul es szivesen beszelgetnek olyanokkal, akik szeretnek gyakorolni a nyelvet, illetve nyelvtanban vagy barmi egyeb dologban segitsegre van szukseguk :)

F25

2020. jún. 22. 08:48
 15/15 anonim válasza:
sure. But you might have found someone to talk to since you posted this question
2020. szept. 1. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!