Hajléktalanszállón lehet ismerkedni?
Vagy az ottani emberek nem akarnak ismerkedni?
Mert van közöttük értelmesebb is,mint én.
Pár éve volt olyan munkatársam aki hajléktalan szállóról járt be dolgozni. Szállón ismerte meg a párját is. Ma mind a ketten boldogan élnek egy teljesen rendezett albérletben.
Szóval igen, mindent lehet, párt találni és kikerülni is onnan.
Nekem olyan ismerősöm van aki a mezőcsáti lottózóban vett szelvénnyel négyes találatot ért el. Szóval igen, lehet négyesed a lottón.
A kérdés mindig az, hogy pontosan mennyi is az esély rá.
Mindenhol lehet ismerkedni, ahol emberek vannak.
Nagyon hihető, hogy hajléktalanszállóról netezel. :D
Szia!
Véleményem szerint kockázatos ilyen helyeken ismerkedni.
Tehát "kockázatos", és nem pedig "lehetetlen".
Azért, mert vannak ott is nagyon okos, becsületes, megbízható emberek, de több a megbízhatatlan, élősködő az ilyen helyeken, akik csak azért mennek bele a játékba, hogy legyen kit kihasználni a későbbiekben!
Nekem semmi bajom a hajléktalanokkal (azokkal, akik jogtalanul kerültek az utcára), amikor tudok, adok nekik egy kis pénzt, mert tudom, hogy felelősen költik el.
Akik meg jogosan (a butaságaiknak köszönhetően kerültek az utcára), azok viseljék a következményeit, és menjenek el dolgozni, hozzák helyre amit elrontottak, és ne másokon élősködjenek!
Szóval az ilyen hajléktalan szállókon csak óvatosan ismerkedj az emberekkel, mert sokan csak a reményt látják benned, hogy kikerüljenek onnan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!