Nincs kedve valakinek munkát keresni velem? :)
Halikaa budapestiek
Sajna hetek óta nem találok ebben a helyzetben munkát, vendéglátóztam ezelőtt, de mindig az (is) volt a bajom hogy kiégett, életunt emberekkel kellett együtt dolgoznom, én meg nem ilyen vagyok. :D Huszonéves vagyok, de mindegy te hány éves vagy. A lényeg, hogy legyél vidám, szeresd a munkát, közben egy kis hülyéskedés is belefér. :D Ketten azért könyebb találni valamit szerintem. Nem tudom milyen lehetőségek vannak most, de nem muszáj végül is vendéglátózni. Akinek kedve van munkakereséshez vagy tud egy álom munkahelyet ahol vidámság van minden nap, írhat! :)
Könyvesboltban dolgozom, és esélyes, hogy a közeljövőben felvesznek legalább egy embert, mert a korona kirobbanása előtt ketten is elmentek tőlünk, és így most sokkal kevesebben vagyunk, mint kéne.
Ha így lesz, és megkapjuk az engedélyt az új ember felvételére és nem felejtem el ezt a kérdést, akkor majd szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!