Csak szerintem sokkal jobb lany az aki nem mutogatja magát?
Ya. Szerintem is jobb, mint mell kirakás.. -.-'
Póló + farmer. Pont elég. :)
Egyetértek:
Póló + farmer+ max. klumpa mezítláb.
Miért lenne sokkal jobb? Mert egy ötven évvel ezelőtti értékrend szerint akkor "erényes, és nehezen kapható, aki a házasságig szűz?" :P
Az ő teste, annyit mutat meg belőle, amennyi tetszik neki. Ha neki egy merészebb ruhadarab jön be, akkor azért nem fogok rá máshogy tekinteni semmivel se; nem lesz tőle se jobb, se rosszabb. Mint ahogy attól se, ha garbóban meg bokáig érő szoknyában jár.
Másrészről nem minden esetben, de sokszor az önbizalomhiány jele az, ha kevesebbet mutat; tart tőle, hogy kigúnyolják. Nem gondolja úgy, hogy jól állna neki mondjuk egy haspóló vagy egy kivágottabb felső, mert túl sok rajta a felesleg vagy fiús alkat. Azzal pedig csak meg van erősítve az önbizalomhiányban, az alakja szégyellésében hogy a takargatást valamiféle jellembeli fölényként reklámozzák.
Ha a rövidebb, kivágottabb ruha nem komfortos, akkor nem veszi fel, semmi gond, de nem kéne úgy kezelni a témát, mintha szimpla személyes ízlésnél többet kéne jelentenie. Olyan kérdést érdekes mód sose látok, hogy jobbak-e azok a lányok, akik kék ruhákat hordanak. Ja, azért a színeket még nem használják erénymérőként...
Mondom ezt úgy, hogy kerek nyakú, átlag hosszú pólóim vannak, és nem hordok olyan alsót se, amiből kint van a fenekem, mielőtt valaki leállna hepciáskodni, hogy "csak a fajtámat védem".
Előző vagyok, az egyik mondatomat félrefogalmaztam, ezt akartam írni:
* Mert egy ötven évvel ezelőtti értékrend szerint akkor "erényes, és nehezen kapható, és a házasságig szűz?" :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!