Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lanyok! Mikot talalkoztok egy...

Summer2 kérdése:

Lanyok! Mikot talalkoztok egy fiuval és mondja h meselj magadról akkor te mit mondasz?

Figyelt kérdés
Én ilyenkor sose tudom mit mondjak mire kíváncsi. Egy fiú kerdezett ilyet és aut mondtam mert nagyon zavarban voltam hogy nem nagyon szoktam így kettesben fiukkal talalkozni. Erre azt mondta hogy ez aztán k*v@ra nem érdekelte :'(
2020. jún. 4. 16:33
 1/7 anonim válasza:

Ez a fiú bunkó!

Kérdezd meg, hogy mire kíváncsi. Majd a következőtől.

2020. jún. 4. 16:52
 2/7 anonim válasza:

Ez a fiu menne a levesbe. Az, aki igy reagal le valamit az szanalmas.

De ha esetleg megkerdezik, mond el miket szoktal csinalni, mi az ami foglalkoztat teged stb...

2020. jún. 4. 17:59
 3/7 anonim válasza:

Ezek a fiúk a kedvenceim. Mondják hogy meséljek magamról, aztán ha elkezdek mesélni rávágják, hogy nem ez érdekelte őket. Akkor kérdezz, köcsög.

Talán a legjobb lehetőség visszakérdezni, hogy "Miről szeretnél hallani?" aztán ha arra se tud normálisan válaszolni akkor bye bye.

2020. jún. 4. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy kérdezzen de nem kérdezett :(
2020. jún. 4. 18:44
 5/7 anonim válasza:
Akkor szépen meg kell neki mondani, hogy nem vagy az anyucija, aki a szempilla rebegtetéséből megállapítja, mire kíváncsi, szóval nyögje ki vagy hallgassa végig amit mondani akarsz és ne vinnyogjon hogy őt ez nem érdekli.
2020. jún. 4. 20:30
 6/7 anonim válasza:

Ez annyit jelent, hogy egy numerára jó lennél, de annyit nem érsz, hogy egy épkézláb kérdést megfogalmazzon.

Ilyen sfejek miatt soha ne érezd rosszul magad.

2020. jún. 5. 07:18
 7/7 anonim válasza:

Ez a fiú bunkó, ne foglalkozz vele. Azonnal otthagytam volna.

Én ilyenkor arról beszélek, hogy minek tanulok, mi az ami érdekel, mi a hobbim, ilyesmi. De ha már ezeket letudtuk, akkor esetleg arról hogy mik a céljaim, álmaim stb..

De azért illene ilyenekre magától rákérdezni, főleg ha tudja hogy tapasztalatlan vagy ilyen téren

2020. jún. 6. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!