Döntsünk rekordot! Meg tudjuk csinálni a legtöbb válaszú kérdést? :D
itt is meleg van, de a klímát egyelőre csak ventillátor módra állítottam (tehát nem hűt, csak forgatja a levegőt, jó kis szellőt csinálva) :D
tegnap is írtam, ma is, meg holnap is :D
Valamilyen téren igazad van, ez teljesen az egyéntől függ, hogy kinek milyen hatással van a klímaváltozás...
Én nekem a tél túl hideg, mert a külső védekezés ellenére mindig rendszeresen megfázok, és ilyenkor van a legtöbb baci.
Nyáron pedig elfelejtem a hideg szürke hétköznapokat, és kellemesen elviselem rövid ujjú- és rövidnadrágokban a délelőttöket, és reggel tökéletesen jó a biciklizés is ilyen öltözékben.
Nem azt mondom hogy 40 foknak kell lennie inden egyes nap, de a 25-30 közötti időjárás a legoptimálisabb.
Megértem.
Én viszont fizikailag rosszul vagyok nyáron. Fáj a fejem, szédülök, felerősödik a fülzúgásom, nem kapok levegőt és rossz a közérzetem. Plusz utálom, ahogy az izzadság folyik rajtam.
20 fok fölött melegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!