Jogi foksz Debrecenben. Sajnos a középiskolában nem szerepeltem olyan jól, hogy bejussak állami ösztöndíjas alapszakra, önköltségeset pedig nem tudnám finasszírozni, úgyhogy marad ez. Szeretnék azért magamnak egy esélyt a felsőoktatásra, betekintést szeretnék rá nyerni.
Sok sikert az óvodapedagógus pályához! Meg úgy sok sikert a jövőhöz minden jelenlévőnek!
s ezzel milyen feladatköröket láthatsz el? Ha felvételt nyersz jogi egyetemre, ezt beszámítják? vagy csak bizonyos tárgyakat?
Köszönjük a jókívánságot, úgy legyen mindannyiunknak!
Nagyon sokféle állást betölthetek vele. Pl. Dolgozhatok ügyvéd, közjegyző mellett, bíróságon, irodavezetőként, meg egy csomó (szerintem) jó helyen. Ha felvételt nyerek osztatlan jogra akkor beszámítják amit fokszon elvégeztem.
Nektek többieknek mi a foglalkozásotok, szeretitek? Meséljetek még többen a munkátokról, érdekel mind!
ha már itt tartunk a tanulásnál (igaz nem érdekli senkit se) de nagy eséllyel kitűnő leszek 10. osztály szakközép iskolában. Jövőre végzek, és utána 2 év érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!