Jártatok már úgy, hogy ennyire pontatlanúl saccoltátok meg egy férfi korát?
Megismertem egy szimpatikus srácot, jókat beszélgettünk, és úgy vettem észre, hogy bejövök neki. Nekem is tetszik, csak legalább 3évvel fiatalabbnak néztem nálam. Később megdöbbentem mikor megtudtam, hogy 5évvel idősebb nálam.
24N
Azért az ciki, ha (pláne) egy szaros energiaital miatt kérik el a személyidet 22 éves létedre, de nincsenek nálad az irataid, mert eredetileg hírből sem tervezted, hogy betévedsz egy boltba -.- (megtörtént velem pont a minap). Csak te, a telód (rajta a Simple-el) és a boltos. Hát na, a boltost nem hibáztathatom, így nézek ki, ez van.
Szóval ja, nézhettek ott 15-17 körülinek (mégegyszer, 22 vagyok). Néha a tököm tele van ezzel, de amúgy örülök neki, hogy ennyire fiatalosan nézek ki.
Én jómagam eddig még nem igazán tévedtem, de ez inkább csak annak köszönhető, hogy nem igazán találkoztam még hozzám hasonlóan fiatalos kinézetű emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!