Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve beszélge...

Valakinek lenne kedve beszélgetni, esetleg barátkozni? 24/F BP

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon röviden magamról: Egy kifejezetten aktív srác vagyok, aki budapesten él, dolgozik, tanul, sportol.

Sajnos az évek során nehezen ragadtak rám az emberek, vannak ismerőseim, barátaim is, de sosem volt egy ilyen tipikus "legjobb barát" karakter az életemben, az én perspektívámból ennek létezése csak egy legenda xd

Természetesen nem azzal a céllal írtam ki ezt a kérdést, hogy majd itt minden megváltozik, lehet, hogy senki sem fog írni, de ha már 1-2 emberrel tudok egyet chatelni, talán jobban megismerni a másikat, főleg, hogyha hasonló helyzetben van mint én, akkor szerintem már megérte a kiírást.

Írjon bárki, fiú-lány, csak lehetőleg 20-30 között legyen az illető, budapestiek előnyben.

Ha nem tudod mivel nyiss felém, írd le nyugodtan milyen volt eddig a heted, miket csináltál, mi keltett benned pozitív vagy negatív érzéseket, nagyon szívesen elolvasom! + kérdezzetek bármit, csak kérlek ne egy pár szavas heti 2-3 válaszolós hangulata legyen a beszélgetésnek.

Még fontosnak tartom leírni azt is, hogy 1-2 emberrel tervezek csak beszélni, szeretnék tényleg fókuszálni valakire, nem pedig számtalan felszínes chatet folytatni. De az első levelekre mindenkinek válaszolok!

tegnap 19:43
 1/3 anonim válasza:
Ok
tegnap 20:25
 2/3 anonim válasza:
Írj
tegnap 20:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok, stornózom a kérdést, kérlek ne írjatok. Azt hittem, hogy a kérdésem jellegéből érthető, hogy nem szexuális dolgokat keresek, de az "aktív" szóból csak ez lett a kimenetele... Az aktív szó azt jelenti az én kérdésemben, hogy aktív életmódot folytatok, nem otthon ülök.

Sajnálom ha ez egyeseknek félreérthető volt, de számomra egyértelmű volt, sőt nem is ismertem ezt a fogalmat ezidáig.

tegnap 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!