Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetni?

Valakinek van kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és nem igazán vannak barátaim a suliban nem nagyon beszélgetek csendes vagyok és nem merek kezdeményezni. Amit rólam tudni kell hogy szeretek zenét hallgatni általában minden félét meghallgatok de van egy pár kivétel. Lehetőleg csak 18-25 közöttiek írjanak de az se baj ha korombeli vagy.

ma 14:49
 1/6 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem ha írsz.
ma 15:04
 2/6 tejjelkifili válasza:
Nem ez a kérdésed, de ha ide mersz írni és szóba állni idegenekkel, akkor annyira nem vagy bátortalan, se csendes. Lehet csak gyakorolnod kéne élőben is. Szép lassan hagyni felépülni kapcsolódásokat. Ami egyre jobban megy minél többet tudtok egymásról. Lehet az elején csak köszönhetnél embereknek és tovább mész. Majd megkérdezhetnéd milyen volt a hét vége. És ne nagy beszélgetéseket. Csak hogy szokd. Ha belefagysz az is jó, mert szokod.
ma 16:05
 3/6 anonim válasza:
Ha még aktuális, nekem is írhatsz nyugodtan!
ma 17:38
 4/6 anonim válasza:

Itt vagyok!

Ambivertált személyiség.

20 éves

Ha akarsz írj nyugodtan.

Üdvözlettel Paulo!

ma 17:42
 5/6 anonim válasza:
Tömegsportok közül bejön valami?
ma 17:58
 6/6 anonim válasza:
💬🌍
ma 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!