Erdekelne, hogy talalok-e magyarokat kint Amerikaban? Lassan 2 eve elek itt es jol jonne par jo tanacs vagy barmi igazabol. Kentuckyban lakom, ha valaki a kozelben van az meg jobb lenne!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Leginkabb kivancsisagbol erdekelne de akar ismerkedni is ismerkednek, 20on eves no vagyok.tegnap 20:54
1/3 anonim válasza:
Rengeteg magyar él Amerikában, szerintem minden államban vannak. Sok helyen vannak ún. magyar házak, olyan központok, ahol össze tudnak gyűlni a magyarok, rendezvényeket tudnak tartani. Próbálj szétnézni pár közeli város honlapján, hátha találsz valamilyen infót, de szerintem a Google térképen is rajta vannak ezek a központok. A Duna Worldön szokott lenni az Öt kontinens, egy nemzet című műsor, ott sok amerikai magyar embert, közösséget is bemutatnak. Akár még a szerkesztőknek is írhatsz, hátha vannak Amerikában összeköttetéseik, vagy tudnak valamilyen ötlettel szolgálni.
tegnap 21:34
2/3 anonim válasza:
Ha nem teljesen legálisan élsz ott azért csak óvatosan a kinti magyarokkal. Előszeretettel dobják fel egymást a bevándorlásiaknál.
De tisztelet a kivételnek.
tegnap 21:44
3/3 anonim válasza:
Facen is vannak amerikai csoportok/vagy helyi csoportokban keresgélj magyarokat.
tegnap 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!