Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt kutyagazdik, akik...

Vannak itt kutyagazdik, akik szeretik a kutyákat és meghallgatnának?

Figyelt kérdés

Én magam is nagyon el vagyok kenődve, de ez nem is érdekel annyira. Nagyon szeretem a kutyám és meg kell műteni, ebben az állapotban nehezen viselem, félek is “belevágni”.

Senki sincs, aki támogatna, meghallgatna, tanácsot adna.

tegnap 17:34
 1/7 anonim válasza:

Nem vagyok oda a kínaiért, itt van 2 kutya, aranyosak meg minden, de csak félig vagyok a gazdájuk.

Annak örülj amúgy, hogy egyáltalán műthető a kutya...sok esetben sajnos nincs ilyen opció, csak az altatás.

Miről beszélgetnél?

tegnap 17:38
 2/7 anonim válasza:
Van 4 németjuhászom.
tegnap 17:49
 3/7 anonim válasza:

2 kutyám van jelenleg. Sajnos a műtét nehéz helyzet, az ember nyilván nagyon félti őket, de ha muszáj, akkor muszáj, jobb túllenni rajta minél gyorsabban, ha már kikerülni nem lehet.

Ha gondolod, írhatsz.

tegnap 18:01
 4/7 anonim válasza:
Mért nem a kutya-rovatba tetted?
tegnap 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert beszélgetni szeretnék, lelki dolgokról.
tegnap 19:15
 6/7 anonim válasza:

Szerintem amennyiben nem súlyos a kutyus problémája nincs okod félni:) az állatorvos ugyanúgy figyel rá és vigyáz rá a műtét közben is

Ha rutinműtét,akkor igazából simaliba lesz neki

Kitartást!

ma 01:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 👍🏻
ma 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!