Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek barátkoz...

Lenne kedve valakinek barátkozni, ismerkedni? (Csak elfogadó/nyitott emberek írjanak, mert FtM vagyok)

Figyelt kérdés

-Ha már a kérdést sem érted, akkor valószínűleg nem te leszel az emberem.

-Ha mostanában azt érzed nincs társaságod, magányos vagy, szükséged lenne egy nyitott szemléletű emberre, aki meghallgat, nyugodtan írj:)

-Ha kedves vagy, barátságos és érdeklődő, akkor garantált a jó viszony:)

dec. 17. 02:00
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem én hoztam be ide a gyűlölködést. Egy egyszerű kérdés is elég volt hozzá, hogy sok ember lelkivilágát megbolygassa és meginduljon egy gyűlöletcunami.

Na megpróbálok valamit elmagyarázni, lehet szemezgetni a következő mondattal, amibe bele lehet kötni:)

-Ha azt írtam volna a kérdésben, hogy 20-30 éves kor között keresek, senki nem sértődött volna meg. Ugye?

-És ha azt írom, hogy csak Baranya megyeiek? Akkor sem valószínű.

-Ha egy meleg férfi kiír egy kérdést, hogy srácokkal szeretne barátkozni, megsértődnek-e a nők, hogy őket diszkriminálja? Nemigazán.

-Ha pl egy leszbikus nő azt írja, nőkkel szeretne barátkozni, ott már megy a kampány, hogy na de férfival miért nem lehet, ez így férfigyűlölet stb.

-Ha én azt írom, elfogadó, toleráns emberek írjanak (ezek jó része élből ismeri pl az FtM fogalmát), akkor megy a hőzöngés. Egyszerűen tudtam, hogyha valaki nem érti, az nem is valószínű, hogy az előbbi csoportokba beletartozik (nem azért, mert elvárom, hogy ismerje mindenki ezeket a fogalmakat, egyszerűen csak tudom, hogy aki ismeri, annak nem periférián van a téma és jobb eséllyel nyitott) plusz nem szerettem volna, hogy tele legyen spammelve a "miezmitjelent" dolgokkal, így gondoltam rövidre fogom, hogy aki nem tudja, az nyugodtan görgessen tovább.

Természetesen nem ez történt és világháború tört ki miattam:D Sajnálom, akit felzaklattam.

Az eddigi válaszokból kiindulva nem sok nyitottságra fog találni ez a komment, úgyhogy majdnem, hogy fölösleges volt megírnom, de ennyit igazán megpróbálhatok mások nyugalma érdekében:)

dec. 17. 20:45
 22/28 anonim válasza:

"Ha én azt írom, elfogadó, toleráns emberek írjanak (ezek jó része élből ismeri pl az FtM fogalmát"

Azt te csak hiszed, hogy élből ismerik. És nem zaklattál fel, legalábbis engem biztos nem. Egyébként megsúgom neked, hogy eleve a gyakorin nem sok értelme van ismerkedni, én is próbáltam többször, de kb soha nem jártam sikerrel. Sajnos mindig ugyanaz az 5 ember ír, nincsenek újak, ezért kb esélytelen.

dec. 17. 20:53
 23/28 anonim válasza:
Írod, hogy neked mindegy a kor, de esetleg belegondolnál abba, hogy lehet, hogy a beszélgetőpartnerednek nem lenne mindegy, Azért kérdezi? Nem, véletlenül se szórj el ilyen aprócska információt.. Azért direktbe gáncsolni se kellene az embereket.
dec. 18. 19:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Akinek nem mindegy, az írjon olyannak, akinek tudja a korát, vagy írjon ki ő egy kérdést:) ne kötelezz már rá, hogy úgy fogalmazzak meg egy ismerkedős kérdést, hogy pl személy szerint neked hogy lenne szimpatikusabb.. ha nem az, akkor egyszerűen nem én leszek a te embered, ennyi. Írj olyannak, aki szimpi, nem fogok megharagudni.
dec. 18. 21:20
 25/28 anonim válasza:

Szia 😄

Nekem írhatsz😁

N28

dec. 19. 08:15
 26/28 anonim válasza:
De azért mert te csak olyan címkéket aggatsz magadra, amiket senki sem ismer, nem leszel sem különleges, sem egyedi.
dec. 20. 06:15
 27/28 anonim válasza:
Én úgy gondolom a google mindenkinek a barátja :)
dec. 20. 08:40
 28/28 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, itt páros lábbal beléd állnak, ha felvállalod, hogy transz vagy. A lelki egészséged megőrzése érdekében jobban jársz, ha inkább máshol próbálkozol, Facebookon, Discordon biztonságos terekben.
jan. 5. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!