Szilveszteri bulit szerveznek, Esztergom kozeleben, nagy csaladi haz, Lenne erdeklodo?
Figyelt kérdés
Nem tinidiszko, inkabb 40-es korosztalydec. 14. 12:34
1/8 anonim válasza:
Hany vagytok idaig es milyen aranyban?
dec. 14. 12:39
2/8 A kérdező kommentje:
Idaig meg sehanyan. Volna programom, de ha osszejonne egy normalis tarsasag, szerveznek itt nalam valamit.
dec. 14. 12:48
3/8 anonim válasza:
GYKról vadidegenek csődíteni remek ötlet .
dec. 14. 13:45
4/8 anonim válasza:
Igen, biztosan mindenki a gyakorikérdéseken lóg, aki Esztergom környékén lakik, 40-es korosztályban, normális ember. Hát persze, erre a kérdésre várt az összes évek óta.
dec. 14. 13:51
5/8 anonim válasza:
én mennék, csak 2 feles után nagyon verekedős vagyok...
kivéve, ha egy negyvenes bővérű kanca megnyugtat a szájával...
cím?
dec. 14. 13:58
6/8 anonim válasza:
Megyünk, more, van még pár tesa, akit hoznék!
Cím?
dec. 14. 15:59
7/8 anonim válasza:
Szerintem erre aludj még egyet. Én nem mernék tök ismeretlen embereket beengedni a házamba, szóval szerintem te ezt nem gondoltad át alaposan. Értem én, hogy jó a szándék, de nagyon durván is elsülhet ez. Összehánynak mindent, nem visznek semmit, jön egy-két bunkó, aki nem szimpi esetleg, azt hogy küldöd haza, meg ilyesmi. Bátor vagy!
dec. 15. 11:37
8/8 anonim válasza:
Oké, de személyiségtesztek is lesznek, azt kihagyta a kérdező. Plusz facebookon leinformálható, ránézésre szőke kék szeműek jöhetnek csak, hogy teljesen biztos legyen hogy kevés a tesa.
dec. 18. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!