Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kevés olyan személy van az...

Kevés olyan személy van az életedben, akik inspirálni, meghallgatni tudnak Téged? Én szívesen beszélgetnék olyan személlyel, aki nyitott és szívesen beszélgetni és osztaná meg a gondolatait, érdeklődését.

Figyelt kérdés

ma 14:17
 1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
ma 15:29
 2/7 anonim válasza:
Milyen jellegű dolgok?
ma 15:55
 3/7 anonim válasza:
Ahogy az 1-es válaszadó is jogosan rakérdezett, legalább a korod és a nemed írd ki Kérdező, hogy az ember had tudja már meg, hogy milyen korú és nemű emberrel osztja meg a gondolatait, érzéseit és az érdeklődési körét.
ma 16:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem tartom ezt fontosnak, hogy milyen nemű és korcsoportú, de válaszolok rá: 28 éves nő vagyok. :)
ma 16:32
 5/7 anonim válasza:
Lehet, neked nem fontos, de másnak igen. Pl. 50 éves emberek nem biztos, hogy huszonévesekkel akarnak írkálni. Teljesen más életszakaszban vannak, más az értékrendjük, stb.
ma 17:04
 6/7 anonim válasza:

Köszönöm Kérdező a válaszod.

3-as voltam.

ma 18:12
 7/7 anonim válasza:
Kevés az olyan személy akivel őszintén le tudok ülni és megbeszélni a mindennapi gondokat, küzdelmeket, történéseket! Szerintem egyre jobban hiányzik ez az egymás felé irányuló érdeklődés...
ma 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!