Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne valakinek kedve beszélge...

Lenne valakinek kedve beszélgetni, ismerkedni? 26/L

Figyelt kérdés

dec. 8. 22:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
Oda van írva, hoyg 26 éves Legény. Mi a meglepő abban, hogy nem csaj?
dec. 9. 16:19
 32/46 A kérdező kommentje:
Jó, sajnos kár volt kiírnom ezt a kérdést, pedig jó ötletnek tűnt elsőre. Köszönöm szépen, több üzenetet, képeket, ajánlatokat nem kérnék.
dec. 9. 16:44
 33/46 anonim válasza:

"képeket"?!

Lol.

Ez jó tanulság lehet az internettel kapcsolatban. :D

dec. 9. 17:08
 34/46 anonim válasza:
Ugye nem farokfotókat kért tőletek egészen véletlenül ez a "lány"? Most már mindegy, a baj megtörtént, névtelen hely, nyugodtan leírhatjátok mit küldtetek neki :D
dec. 9. 17:12
 35/46 anonim válasza:
Tudjátok azért érdekes ez, mert én eddig akárhány lánynak irtsm itt...az mind lány volt! 😂 tényleg! Igaz, mondtak is, hogy meglepő volt, hogy a sok myomulós f...paraszt között volt olyan normális mint én! 😊😄 lett is így innen két közeli lány barátom is.
dec. 9. 17:21
 36/46 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez egy elég jó tanulság volt, hogy ilyet soha többet ne csináljak. Én nem kértem képeket senkitől, nekem küldték, sajnos.

Akinek a bunkó beszólásaira, írásaira nem válaszoltam, annak oka van, illetve oka volt.

dec. 9. 17:40
 37/46 anonim válasza:

Gratulálok egyeseknek itt!

Sikerült egy tök normális ember, tök normális kérdését teljesen tönkretenni...

Komolyan, kedves "férfi" társaim, én szégyenlem magam helyetettek...

dec. 9. 19:45
 38/46 anonim válasza:
Te vagy nagyon naiv vagy, vagy maga a kérdező, és akkor még több accon is garázdálkodik. Nekem már az itt adott reakciói is nagyon beszédesek voltak, csak beigazolta amit sejtettem.
dec. 9. 19:56
 39/46 anonim válasza:
Nem naiv vagyok, se nem ő.
dec. 9. 19:59
 40/46 anonim válasza:

Jól van, akkor tételezzük fel igaz amit mondasz, belemegyek a hülye játékodba :D

1. Miből gondolod hogy tök normális ember? Csak mert az van kiírva hogy nő? Semmi mást nem tudunk meg róla. Ja meg hogy elvileg 26.

2. Mivel sikerült tönkretenni? Aki akar, azóta is beszélget vele. Felmerült némi kérdőjel hogy valóban az-e akinek kiadja magát, amire aztán érdemi válasz nem jött, csak amit láthattunk. Honnan veszed hogy aki beírta nem nő, az nem beszélt vele és nem úgy jött rá?

dec. 9. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!