Magyarországon hol lehet LMBTQ kamaszként ismerkedni?
Figyelt kérdés
Olyan emberekkel szeretnék találkozni, akik megértik hogy milyen másnak lenni. Nem ilyen kimondatlan törzshelyekre gondolok, ahol amúgy lógni szoktak a melegek. Inkább szervezett, kidolgozott programot keresek amiket lmbtq tagoknak találtak ki. Kicsit mint egy support group, remélem értitek mire gondolok. Már hetek óta próbálok keresni egy ilyet, de konkrét időpontokat sehol nem találok. Előre is köszi a válaszokat.dec. 8. 22:10
11/13 A kérdező kommentje:
A kommentben úgy szidtok mintha ma találtam volna ki hogy meleg vagyok... Egész életemben a fiúkhoz vonzódtam, már öt éve élek ezzel a cimkével, megvagyok, jól vagyok. Ha nem szeretnétek a kérdésre válaszolni, nem kell, de ennek a keserkedésnek itt hogy má nem lehet heteronak lenni (amit kurvára lehet, csak szólok) nincs értelme. A 9. nek köszönöm a rendes választ.
dec. 9. 17:01
12/13 anonim válasza:
Kikérem magamnak, én nem szidtalak! A homofób hülyéket én is elítélem. Én a fideszt szídtam csak és kizárólag :D
dec. 9. 17:03
13/13 anonim válasza:
Ja én vagyok a 9es, akkor igazán nincs mit :D Egyébként megpróbálok akkor már rendes tanácsot is adni, ha a hülyéket ennyire magadra vetted. Discord, reddit, hasonló intelligensebb közösségekbe szerintem akadnak lmbtq csoportok, sok sorstársaddal, akár még magyar közösségek is. Hajrá, és sok sikert kívánok! Ebben a szutyok országban nektek többszörösen nehéz lehet ez az egész.
dec. 9. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!