Szeretne valaki barátkozni/beszélgetni velem? (részletesebben a leírásban)
16 éves lány vagyok, gimnáziumba járok és az ország észak-keleti részén élek. Szabadidőmben szeretek korcsolyázni, sétálni, kerékpározni, illetve sportolok is. Még sosem ismerkedtem vagy beszéltem ilyen helyen ezért teszek egy próbát. Annyit kérek hogy mindenképpen csak azok írjanak akik hajlandóak és tudnak is kommunikálni, meg akarnak is. Az egyszavas illetve bunkó üzenetekre nem fogok válaszolni.
Ami még most eszembe jutott hogy zenébe sok mindent szeretek, az öltözködésem meg nem az a nagymamás logós hanem inkább testhez álló ruhák, illetve kiváló tanuló vagyok. Barátom most nincs, bár már volt viszont szakítottak mert nem akartam lefeküdni velük (szerintem korai lett volna még). Rengeteg barátnőm van és sokszor elfoglaltak a napjaim ezért előre is elnézést kérek ha nem tudok mindig rögtön válaszolni, de igyekszem majd mindenkinek írni aki normálisan érdeklődik.
Allergiás vagyok az állatszőrre ezért nincs semmi házi állatom.
Igazából még sok mindent írhatnék de aki kiváncsi rám szerintem annak ennyi elég. Majd ír
Csak beszélgetésről lenne szó, ha betegebb akkor úgy sem írok.
Eddig csak normálisan írtak
Értelmes és jófej lánynak tűnsz, ami itt kifejezetten ritka. Szóval én drukkolok neked!
De légy óvatos, mert itt néha semmi nem az, aminek elsőre látszik. És tényleg ügyesen válogasd meg, kiknek szavazol végül bizalmat.
Idősebb vagyok,mint te néhány évvel, szóval nem tervezek írni neked,de mindenképp vigyázz magadra ezen a platformon!🫶
Ez ilyen kis nő a nőnek üzenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!