Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretne valaki barátkozni/bes...

Szeretne valaki barátkozni/beszélgetni velem? (részletesebben a leírásban)

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, gimnáziumba járok és az ország észak-keleti részén élek. Szabadidőmben szeretek korcsolyázni, sétálni, kerékpározni, illetve sportolok is. Még sosem ismerkedtem vagy beszéltem ilyen helyen ezért teszek egy próbát. Annyit kérek hogy mindenképpen csak azok írjanak akik hajlandóak és tudnak is kommunikálni, meg akarnak is. Az egyszavas illetve bunkó üzenetekre nem fogok válaszolni.

Ami még most eszembe jutott hogy zenébe sok mindent szeretek, az öltözködésem meg nem az a nagymamás logós hanem inkább testhez álló ruhák, illetve kiváló tanuló vagyok. Barátom most nincs, bár már volt viszont szakítottak mert nem akartam lefeküdni velük (szerintem korai lett volna még). Rengeteg barátnőm van és sokszor elfoglaltak a napjaim ezért előre is elnézést kérek ha nem tudok mindig rögtön válaszolni, de igyekszem majd mindenkinek írni aki normálisan érdeklődik.

Allergiás vagyok az állatszőrre ezért nincs semmi házi állatom.

Igazából még sok mindent írhatnék de aki kiváncsi rám szerintem annak ennyi elég. Majd ír

tegnap 21:18
 1/7 anonim válasza:
Van persze
tegnap 21:37
 2/7 anonim válasza:
semmivel se másabb ez a hely mint a többi, max több felnöttel tulálkozhatsz meg főleg beteg emberekkel, szoval ha jót akarsz magadnak inkább maradj a barátaiddal irl és ne itt mert sose tudhatod ki van a túl oldalt vagy mi baja és a többi
tegnap 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Csak beszélgetésről lenne szó, ha betegebb akkor úgy sem írok.

Eddig csak normálisan írtak

tegnap 21:43
 4/7 anonim válasza:

Értelmes és jófej lánynak tűnsz, ami itt kifejezetten ritka. Szóval én drukkolok neked!

De légy óvatos, mert itt néha semmi nem az, aminek elsőre látszik. És tényleg ügyesen válogasd meg, kiknek szavazol végül bizalmat.

tegnap 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, állítólag jó emberismerő vagyok. És nem is terveztem többet mint írás beszélgetés egyébként, óvatos vagyok és leszek
tegnap 21:50
 6/7 anonim válasza:

Idősebb vagyok,mint te néhány évvel, szóval nem tervezek írni neked,de mindenképp vigyázz magadra ezen a platformon!🫶

Ez ilyen kis nő a nőnek üzenet

tegnap 22:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
tegnap 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!