Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki van itt aki Emo,...

Valaki van itt aki Emo, Scene, Goth és barátkozna?

Figyelt kérdés
Emo vagyok, a kínézetem csak kicsit tükrözi ezt, gondoltam megpróbálom hátha van aki ugyanebben a cipőben jár, mivel nekem nincs az ismerettségi körömben ilyen ember, ezért kérdezem itt. 17/F

#emo #barátkozás #goth #My Chemical Romace
nov. 29. 16:31
 1/5 anonim válasza:
Használj egy időgépet és menj vissza a születésed napjára, akkor volt ez menő, gond nélkül találtál bárhol. Ma már lejárt lemez.
nov. 30. 11:24
 2/5 anonim válasza:
Tudod, hogy az amerikai TikTok trendek nem Magyarországon történek? Ott lett újból trend. Nagy emo fesztivál koncertek miatt. Nehéz dolgot lesz, mert kb alter helyeken fogsz találni hasonlóak Budapesten. Én inkább scene vagyok.
dec. 1. 20:01
 3/5 anonim válasza:
Nem lehetsz emo mert az utolso emo 2007-ben kihalt
dec. 2. 10:06
 4/5 anonim válasza:

#3 Senki se tudja definiálni az emo-t. A legelső emo-k kb korai hipszter és kocka külseje voltak a 90 években a midwest-en. Screamo zenéket gyártottak, mert a sima 80 évekbeli punk kétajtós szekrény tesztosteron szaga volt és anarchista dulakodásról szólt Reagen elnökkel szembe. A pop punk zenekarok nem haltak ki 2007 után. Emo rap létrejött 2010 években és az öltözködés a gucci értékű ruhákra hatott utoljára.

Most a y generációsok emok nagyrészének van végre pénze koncertre járni 2007 után.

[link]

[link]

dec. 2. 10:51
 5/5 Electrifymyheart válasza:
Szius, én is így vagyok. Ha gondolod én nagyon szívesen barátkoznék veled. Instám: n4pocska
dec. 21. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!