Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki szeretne beszélgetni?

Ki szeretne beszélgetni?

Figyelt kérdés
33 éves debreceni nő vagyok.
nov. 18. 19:58
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Esetleg én Budapestről! (Mostanában nem jártam itt.)

50N

nov. 19. 12:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Bocsi 4-es..vagy 9-es 🙂🙃
nov. 19. 12:35
 13/25 anonim válasza:
Én is.
nov. 19. 14:45
 14/25 anonim válasza:
Lányokkal lehetne?
nov. 19. 16:12
 15/25 anonim válasza:
#7: Hogy mit érdekel az engem? Most már semmit, köszi. Elárultad magad, hogy ugyanazon a primitív színvonalon vagy, mint a netes nők 99%-a, akik csak unaloműzésre használják az embereket, tőmondatokban válaszolgatnak (már ha egyáltalán kegyeskednek reagálni), és mindig a másik félnek kell témákat hoznia, mert még erre is képtelenek, végül 2-3 üzenet után eltűnnek. Ennyiből áll számotokra a "beszélgetés". Az 5-ös voltam.
nov. 19. 18:13
 16/25 anonim válasza:
Kedves utolsó nekem pl nem is írt.
nov. 19. 18:31
 17/25 anonim válasza:
#16: Meglepődtél? A netes nők nagy része csak figyelemre és simpelésre vágyik, semmi többre. Ha mégis nagy kegyesen méltóztatnak visszaírni, akkor 10-ből legalább 9 számára annyit jelent a "beszélgetés", hogy csak te kérdezed őt, amire "igen", "nem" stb. válaszokat kapsz, de még arra sem futja tőlük, hogy legalább visszakérdezzenek. De ha kritikát fogalmazol meg, akkor felháborodnak.
nov. 19. 18:50
 18/25 anonim válasza:
Az a legviccesebb az egészben, hogy mikor annak idején még nem lehetett legálisan itt ismerkedni akkor még sokkal jobban lehetet akár nőkkel is beszélgetni.
nov. 19. 18:54
 19/25 A kérdező kommentje:

Talán pont ezért nem beszél veletek a kutya sem.

Mert ilyen onsajnaltato valakik vagytok. Annyit kérdeztem, szeretne valaki beszélni?

Nyilván, nem csungok egész nap a telon. Dolgozom is. Bocs.

De,ha egyből bedumalsz,arra senki nem fog neked szépen reagálni. Minek tolsz ide szöveget,ha már egy kiábrándult alak vagy?kotekedj mással. Illetve,nem társkereső ez. Hol irtam én azt,hogy férfiak szorakoztassanak? Menj minderre,és oszd ott ezeket a nőket

Viszlat

nov. 19. 21:18
 20/25 anonim válasza:
Úgy sejtettem, hogy az igazságra rögtön jönni fog a tipikus hiszti, mert a támadás a legjobb védekezés. Amúgy ha kiírsz egy kérdést arról, hogy beszélgetni szeretnél, akkor nyilván választ is várnak tőled azok, akik szintén beszélgetni szeretnének veled. Ha nincs időd/energiád, akkor meg hogy képzelted el a beszélgetést? Hetente írsz egy üzenetet, vagy mi?
nov. 19. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!