Kecskeméten lenne kedve valakinek ismerkedni , barátkozni ?
Ha nem kamu lennél írnál te magad.
nem tunik kamunak. en 28 vagyok csa 8 ev kulonbseg en is osszejonnek 20 evessel, talan erettebb vagyok a koromnal idosekkel jobban szeretek beszelgetni, pl 60 - 80 evesekkel a regi idokrol. De nem akarok parkapcsolatot, mar pedig biztos hogy arra menne ki, hogy legyen valami, hiszen ahogy latom meg fiatal norol van szo, de szeretne valakivel lenni, 36 azert nem oreg. Az mar erett es tapasztalt (most nem szex, hanem intellektualisan). Kecskemet erdekel mint BP-i, engem erdekel meg a total videk is hol persze nem c tomkeleg van es mar amint leszallok a vonatrol buszrol mar a pillangokes repul a szemembe. Kivancsi vagyok Kecskemetre, meg ilyen messzi kozep meg dunantuli helyekre kiveve a balatoni kornyezet mert az nem erdekel, ott is kb. BP-iek vannak. Ironikus, hogy BP letemre pont a BP-ieket kerulom. Es nem vagyok fideszes, pont ellenkezoleg, karacsony mindjart itt van szinten ha nem minden nap egy karacsony :) :) ha valaki komoly van itt akkor irjon ra szerintem, lenyegre toroen ir, nem hulyeskedve. De isten aldjon engem ha tevedek.
En nem vagyok jelentkezo mert mentalis beteg vagyok "TB-t miert fizetitek ugye, elmebeteg, naplopo, ezert kell dolgoznom" meg az ilyenek. De teljesen funkcionalok. Es nem azert nem irok ekezettel mert mar akkora messzire gurult el a gyogyszerem, hanem mert angol a billentyuzetem. Regen jatszottam, aztan megmaradt, hozzaszoktam, a magyar mar idegesito, z es y felcserelve. Max hivatalos leveleket irva valtok at, de eszmeletlen szar, idegesito. Bocs, hogy kitertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!