Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet egy nőtől pasi felé, apró flört jele?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk amúgy, és baráti társasággal bulizni mentünk. Nem tudom belefér-e a baráti viszonyba, és picit furának tartom, ezért a véleményeteket kérem. Történt, hogy elhívott a buliban táncolni, és közben mondta hogy nagyon szeret velem táncolni, eddig rendbe is van, egy apró bók. Majd pár perc múlva, mondta hogy nagyon "csinos" vagyok. Hát eléggé fura ez pasira mondani hogy csinos, de mindegy ezt mondta. Szóval azt kérdezném hogy ez csak egy ártatlan, baráti bók? Esetleg apró flört is lehetett mögötte?ma 09:22
1/5 anonim válasza:
Csak ezek alapján az információk alapján én nem látnék mögé semmit. Miért ne lehetnél csinos? A férfiak is lehetnek csinosak! Egy barátomat meg pláne megdicsérem.
Más jelek nélkül még azt sem venném fel, hogy ha azt mondja, hogy "dögös" vagyok. Persze ehhez az kell, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy hányadán áll a dolgoknak.
2/5 anonim válasza:
Bármi amit úgy érzel egy nőtől, az csakis az lehet.
Egy nő férfi felé sosem küld csak úgy a semmiért ilyen "jeleket"
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de az ilyenekből szoktak borzasztó kínos pillanatok születni. Tapasztalataim szerint a másik iránt többet érző fél elkezd kombinálni, holott lehet, hogy a másik csak egy ártatlan dicséretet ejtett el. Ennyiből nehéz megmondani, hogy a nő érez-e irántad többet, de szerintem finoman próbálkozhatsz nála (pl. simogatásokkal, érintésekkel).
4/5 anonim válasza:
Hát ha kellően el volt lazulva és még ivott is esetleg, akkor túl sok mélységet ne tulajdoníts ennek.
5/5 anonim válasza:
A helyes választ, az alkohol szint alapján lehet megadni. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!